Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Klaus Duran: Páramentesítők minősége
- Torzs18: Philips series 800 kávéfőző örlő
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- kilepoblog: Tanári fizetések: magas béremelést jelentett be az államtitkár - és a VALÓSÁG
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Új hozzászólás Aktív témák
-
E.Kaufmann
veterán
Ha nem használjuk a "képességeiket" akkor használható sima SATA/IDE vezérlőként (ugye ki milyen lomokból építkezik) mert lényegében azok is, csak fel van okosítva a firmware-ük, hogy amíg a meghajtóprogram be nem töltődik addig is egy lemezként látszódjon a tömb. Mondjuk RAID1-nél még nem kellene akkora magic viszont RAID 0 és más érdekesebb esetekben kell a segítség hogy betöltsön a Windows. Ja amúgy a Windows is tud szoftveres RAID-et "spéci" hardver nélkül. Bár még csak külön vinyókkal néztem, a rendszerlemezt nem bolygattam, nem tudom a boot-ot hogy befolyásolná.
-
fogtunder
nagyúr
de a raid 10 meg pazarolja a helyet.
az a legnagyobb baj az olcsó lapok többségével, hogy nincs rajtuk elég SATA port, szerintem 4 alatt nem érdemes nekiállni az építésnek, hacsak nem kallódik otthon rengeteg alkatrész, mert egy lap és egy olcsóbb raid kártya már majdnem kiad egy 2 fiókos alap nast, ami a megabites hálót szintén kihajtja. szerintem, ha már épít az ember, érdemes ennél kissé feljebb célozni, én mondjuk szeretem, hogy két fullhd stream mellett is marad még sávszélességem, ha éppen biztonsági mentést csinál valamelyik laptop, és közben megy a torrent.
nagyon sokáig nézegettem ezeket én is, de aztán elvetettem, inkább próbálkoznék valami régi amd alulfeszelésével, ha van otthon, vagy egy újabb kétmagos celeronnal. aztán rájöttem, hogy mire mindent megveszek hozzá, már elég közel kerülök egy HP N54L árához, ami kisebb és profibb erre a célra, úgyhogy vettem egy olyat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- Filmvilág
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Rengeteg áramot fordít adatközpontokra és bitcoinbányászatra Pakisztán
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Lexus, Toyota topik
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- 10% -tól elvihető. Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetés! Lenovo Legion Pro 7
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest