Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Klaus Duran: Páramentesítők minősége
- Torzs18: Philips series 800 kávéfőző örlő
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- kilepoblog: Tanári fizetések: magas béremelést jelentett be az államtitkár - és a VALÓSÁG
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Új hozzászólás Aktív témák
-
fogtunder
nagyúr
nekem mondjuk nem online kell a tartalom, de tv adást egy jó ideje már nem nézek, viszont szeretem a 720p-t, ami ugye zabálja a helyet. van pár sorozat, amit évente ledarálok, jópár film, ami újranézek, és akkor a család többi tagjáról nem is beszéltem. hozzá jön az összes hálózaton lévő gép biztonsági mentése, és máris 2,5 TB-nál járok. és sokkal egyszerűbb, hogy helyre megy minden, ahol szépen monitorozva van a HDD-k állapota és ha valamelyik gyengélkedik, időben ki lehet cserélni. az egész pedig elérhető kívülről, zenét, képeket simán tudok streamleni akárhonnét, akkor is, ha nincs nálam az offline adathordozó, amit egyébként emiatt nem is használok.
(#47) Honkydoo: ezért írtam, hogy attól függ, kinek mi van otthon. ha áll a garázsban egy régi asztali gép, amiből csak az alaplapot kell kidobni és be lehet állítani a célra, akkor persze, miért ne? az alulfesszel szintén ez a helyzet, ha van otthon egy Athlon II alapú gép, mindenképpen megpróbálnám, hogy meddig lehet lemenni vele.
a gigabitet teljesen kihajtani képes NAS-ok meg eléggé drágák, egy komolyabb 4 fiókos Synology bőven 100K fölött van, amiből meg már tényleg olyan NAS-t tud építeni az ember, amilyet akar, és még válogathat is az oprendszerek között, arról már nem is beszélve, hogy az x86 architektúra jobban bírja az extra terhelést (torrent pl.), mint az ARM megoldások, amiket gyakran alkalmaznak 4 fiókosoknál is.
ugyanakkor még mindig fenntartom, hogy ami éppen kitolja a megabit lant, azzal nem nagyon érdemes foglalkozni, hacsak nem pont ez a hibbija az ember fiának, mert akkor úgy is félre kell rakni a racionalitást.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- Filmvilág
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Rengeteg áramot fordít adatközpontokra és bitcoinbányászatra Pakisztán
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Lexus, Toyota topik
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus H110M i5 7400 8GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB ZALMAN S3 TG Chieftec 600W
- BESZÁMÍTÁS! AOC 24P1 24 FHD 60Hz 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo IdeaPad 3 15IAU7 garancia 109990
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest