Hirdetés
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Picard
csendes tag
Nem értelek titeket. Ti tényleg olyan nyomorék, elkényesedett pesti suhancok vagytok akik nem bírnak el egy 3,3 kg-os notebookot? Komolyan mondom ez szégyen. Lányok vagytok mind, vagy mi van veletek?
Nekem egy ugyanilyen kinézetű L735X-em van, ez egy GeForce 7600 Go-val felszerelt változat de ugyanígy néz ki. Nekem a billentyűzet tökéletes, el nem cserélném a numpadot semmire. Én naponta hordozom és nem esik nehezemre. Cserében játszhatok, filmet nézhetek, szövegszerkeszthetek rajta és nem vakulok meg a kis kijelző miatt. Ezt meg lehet csinálni egy 12 colossal? Nem, mert azzal nem lehet játszani, mert nincs benne ilyen videókártya, vagy ha van is akkor kétszer annyiba kerül mint ez, pedig fele akkora. Filmet nem lehet nézni rajta csak, ha az öledben van... és még sorolhatnám.
Komolyan mondom nem értelek titeket 3,3 kg. Ez nektek olyan nehéz? Járjatok konditerembe szerintem.A cikk amúgy nagyon jó lett.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nagy Teljesítményű Acer Nitro Gamer Laptop 5 (RTX 3070) - GARANCIÁLIS 2026 VÉGÉIG!
- Prémium Hordozható Razer Blade Stealth Gamer Laptop 13" Karcmentes Állapotban
- ASUS ZenBook 14 OLED UM3402 - 14" 2.8K OLED 90Hz - Ryzen 7-5825U - 16GB - 1TB - Win11 - MAGYAR
- Acer Aspire 3 15.6" A315-23-A8DS - AMD 3020e, 8 GB RAM, 128 GB SSD, Win 11 Pro
- ÚJ HP OmniBook Ultra Flip 14"OLED 2,8 K 120Hz - Ultra 7 256V - 16GB - 1TB - 2,5 év gari - MAGYAR
- Bomba ár! Dell Latitude 5410 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B85M-D3H B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Vállalom Xiaomi Okoskamerák szoftveres javíttását
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3337, 94% Akkumulátor
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest