- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Flashback: Építsünk PC-t akciós alkatrészekből, lassan. upd: 05.28
- GAI: Retro GPU-k mindörökké: a végleges koncepció, és a szereplők bemutatása
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bacsis: Gyere el a 10. BRSZK-ra!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
#06658560 #82 üzenetére
Paks éjjel-nappal megy. Aztán egyre több a neperőmű. Amikor meg csúcsterhelés lesz,akkor az áram ára baromi ólcsó lesz,mert az atomerőművet nem lehet leállítani. Így nem nagyon térül meg az egész beruházás. De mi sokat importálunk,van létjogosultsága. De 5-10 év múlva baromi sokat fog változni a piac. Lehet az import jobban megéri majd. Ezt nem tudhatjuk előre.
Ja meg az összes berúházás csúszik,meg drágul. Aztán nagyon el tudnak szállni az árak,amiket évtizedeken át törleszthetünk majd vissza. Vagy be se fejeződik az egész olyan is volt már -
válasz
arnyekxxx #57 üzenetére
Ez nem igaz. Azt hittem én is,de utánanézve ez messze nem így van. Nem kell Paks 2 ahhoz hogy az elektromos kocsidat töltsed. Nem fogyaszt az annyit
Meg sokan éjszaka töltik,amikor kevés az áramfogyasztás ezáltal az energia fogyasztás csak egyenletesebb lenne.
Miért nem építünk Paks 5-öt is akkor már? Amúgy meg rengeteg naperőmű is epül mellé,az is biztosít plusz energia forrást.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- TP-Link Archer C1200 Router eladó (1200 Mb/s Wi-Fi)
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core i7-8700, i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged