Hirdetés
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Én és a számítógép
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- Argos: Az vagy, amit megeszel
Új hozzászólás Aktív témák
-
mexicanraven
senior tag
Szerencsések vagytok, en angliaban elek (london area), egy sima multinal (domino) egy atlagos pizza, normal meretben 10 fontnal kezdodik, egy turbozott 15, es ez nem etterem. Vannak olcsobbak, 2 feltettel, de azok kb olyanok, mintha a szupermarketbol vennem, akkor meg ha vasarolok letudom egyben inkabb.
En anno debrecenben megtalaltam a jo ar/ertek aranyt, de mostanaban en is sokat hallok arrol, hogy arak az egekben, minoseg a picsaba se.(bar ez sztem sok masrol is elmondhato otthon)Mellesleg amugy, tenyleg nem nehez mar osszerakni egy pizza tesztat, kitapasztalod gyorsan, hogy mik a szamodra megfelelo aranyok, utana bombazhatod olyan es annyi feltettel amilyennel akarod...
Új hozzászólás Aktív témák
- REpont és hulladékgazdálkodás
- IFA 2025: Nem is látszik, hogy strapatelefon
- TCL LCD és LED TV-k
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Gyúrósok ide!
- Milyen videókártyát?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Háztartási gépek
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS A620M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB ZALMAN I3 NEO EVGA 850W
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3287
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest