- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Yutani: YRHA - Yutani Retró HAngkártyái: IBM mWave
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Felraktam a tesztprogram rövidített változatát ide: AlphaTest.zip
Jelentősebb procihasználó program ne fusson mellette, és legyen kb. 150 mega szabad memória. Kétszer kellene futtatni egymás után, a kimenetet file-ba irányítva:
AlphaTest.exe > alpha1.txt
AlphaTest.exe > alpha2.txt(A kiírt számok könnyen konvertálható a grafikonokon látható FPS-be: 1000/kiírt = FPS.)
A táblázathoz szükségem lenne még a proci adataira, pl. CPU-Z.
Előre is köszönöm a segítséget.
-
-
Qru
MODERÁTOR
Jó kis teszt! A táblázatban az elején: Q6600-nál stepping/rev: B3 és G0 van.
-
9600se
csendes tag
Jó teszt, főleg az Athlon 1700+ miatt!
(én egy Sempron 2600+-zal nyomulok)
-
-
SAMYka
senior tag
Mondtam én hogy a cell800 nagyon jó proci
-
-
JoeYi
őstag
Király teszt, főleg, mert így most látom, hogy az otthoni szánalmas 2500+ -os gépemhez képest mennyivel combosabb egy mai processzor.
Viszont a turion.... eléggé leszerepelt. Majd futtatok egyik noteszon ilyen teszteket, hogy nálam is hasonlót prodkál-e
-
NoLF
veterán
a turiont mibe raktad? érdekesek ezek az eredmények, everest és hasonló tesztekben nekem nem szerepel ilyen csúnyán, pedig csak 1,6os.
-
-
Rossi
addikt
És a Wolfdale-ek?
-
-
A lebegőpontos alfázás grafikonját nézd, meg hogy milyen Intel procik vannak az 1700+ alatt, és azok mennyibe kerülnek! Az E6300 és az E5335 más árkategória, mint egy nyugdíjas Palomino.
cizoe: Sajnos olyan nagyon sokkal erősebb AMD-ről nem hallottam. Jó, lehetne 6400+, kb. másfélszer ekkora teljesítménnyel. Phenomot meg adjál, oszt majd lemérem.
-
-
-
cizoe
őstag
azért pár erősebb amd viányzik a listából.. Az erős c2d-k ellen belépő szintű (vagy már azsem) x2-eseket nem illendő nekiereszteni.
Amúgy jó a teszt, grat.
-
Vamp
senior tag
Jó teszt, Turion meg ny*ljon be.
De ezt nem értem.
"még az őskori 1700+ is veri a mai drága Inteleket"
Csak én nem látom, hogy miben meg hol?
Új hozzászólás Aktív témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Vallás
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Projektor topic
- Szemüveges topik
- Trollok komolyan
- Jókora gond volt az ASRock bizonyos alaplapjaival
- Honor 400 Pro - gép a képben
- További aktív témák...
- ÚJ ASUS B650 RYZEN 5 9600X GAMER ERŐMŰ PC 32Gb DDR5 1.0TB SSD ÚJ ASUS TUF RTX 3080 10Gb DDR6 2ÉV GAR
- Eladó Lenovo T580 / 15,6" / i7 8650U / 16-32GB RAM / 512GB SSD / új nagy aksi, új töltő
- i9 9980XE (18C/36T)/ 64GB DDR4/ RTX3060Ti/ 2TB SSD/ Dell Alienware Area51 R5/ garancia/
- Apple iPhone 15 Pro Max 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- minigép/ i5 6400T (35W TDP)/ 16GB DDR4/ 256GB SSD/ WiFi+BT/ garancia/ ingyen foxpost
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- HGST HUH721010AL5200 10TB 7.2k SAS HDD, DELL branded, nettó 40000Ft + ÁFA, 1 év garancia
- Beszámítás! Apple iPad 11 2025 128GB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest