Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
a TRIM-nek megint nincs összefüggése az initrendszerrel.
Annak sincs, jól van. No de mivel én nem vagyok annyira nagytudású, mint ti systemd haterek, bizony engem az is eléggé összezavart meg ez a mostani dolog is. Ez van/volt, 1bites Windowsos gondolkodással mire megy az ember? Persze így még tovább tudatlan maradok, mert ugye attól nem biztos, hogy tisztábban fogok látni, ha a kérdésemre az a válasz, hogy hülyewindowsos gondolkodású meg, hogy ugyanúgy, mint eddig......ha tényleg ugyanúgy kéne valamit megoldani, mint eddig, akkor tényleg megkérdezném!? (ez is egy quasi hülyének nézés)
zoltanz kolléga legalább próbált konstruktívan segíteni, de ti +1 kollégáddal csak értetlenkedtek. No mindegy, én megpróbáltam megismerni egy systemdtlen disztrót. Nem sikerült. Persze a pszichológiai metodikát ismerem, hogyan kell megágyazni egy témakörben való érdeklődésnek, no majd legközelebb. Se.
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 1 / 2
- Feketelista, avagy a rossz boltok topicja
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Androidos fejegységek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Battlefield 6
- sziku69: Szólánc.
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- HTPC (házimozi PC) topik
- További aktív témák...
- Lenovo LOQ Ryzen 7 250 / RTX 5060 / 16GB DDR5 / 1TB
- Intel Core i7-9700 Processor, 12M Cache, 4.70 GHz
- Eladó MacBook Air M1 (2020) - 16 GB RAM / 256 GB SSD, újszerű állapotban, extrákkal!
- Hp NVidia RTX 2070 Super 8Gb Videokártya - HP L84981-001
- Samsung Galaxy watch Ultra 2024 47mm Titán+zafir sim kártyás 2026.11.16 Media gari
- BESZÁMÍTÁS! Acer KG241QSbiip 24 165Hz TN FHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C Dock Gen2 (akár 3x4K felbontás)
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370-A i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman T7 Zalman 500W
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i3-6GEN I 4GB I 128SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő