Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Rap, Hip-hop 90'
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Gurulunk, WAZE?!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- ldave: New Game Blitz - 2025
Új hozzászólás Aktív témák
-
a TRIM-nek megint nincs összefüggése az initrendszerrel.
Annak sincs, jól van. No de mivel én nem vagyok annyira nagytudású, mint ti systemd haterek, bizony engem az is eléggé összezavart meg ez a mostani dolog is. Ez van/volt, 1bites Windowsos gondolkodással mire megy az ember? Persze így még tovább tudatlan maradok, mert ugye attól nem biztos, hogy tisztábban fogok látni, ha a kérdésemre az a válasz, hogy hülyewindowsos gondolkodású meg, hogy ugyanúgy, mint eddig......ha tényleg ugyanúgy kéne valamit megoldani, mint eddig, akkor tényleg megkérdezném!? (ez is egy quasi hülyének nézés)
zoltanz kolléga legalább próbált konstruktívan segíteni, de ti +1 kollégáddal csak értetlenkedtek. No mindegy, én megpróbáltam megismerni egy systemdtlen disztrót. Nem sikerült. Persze a pszichológiai metodikát ismerem, hogyan kell megágyazni egy témakörben való érdeklődésnek, no majd legközelebb. Se.
Új hozzászólás Aktív témák
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- BestBuy topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Mikrotik routerek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Sweet.tv - internetes TV
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Vezetékes FEJhallgatók
- Vizsgálat indult, a Meta chatbot gyerekekkel folytatott romantikus beszélgetést
- További aktív témák...
- ASUS ROG STRIX 1000W GOLD AURA EDITION - Garancia 2034.10.03
- ASUS ProArt GeForce RTX 4080 SUPER OC 16GB - Garancia 2027.10.03
- iPhone 15Pro 128 GB titánkék 92% akku
- Bomba ár! HP EliteBook 2560P - i5-2540M I 4GB I 250GB I DVDRW I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E6410 - i5 I 4GB I 160GB I DVDRW I 14,1" WXGA I Cam I W10 I Gari!
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Edge Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 512 GB tárhely
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- OLCSÓBB!!! Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest