Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Norton 360 Premium: 75GB Cloud PC Backup for 10 Devices 14.99€-ért? Igen!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lenry: Windows 11 telepítése inkompatibilis gépre
- bambano: Bambanő háza tája
- Őskoczka
Új hozzászólás Aktív témák
-
Silεncε
őstag
Múltkor pont felidegesített a Windows (az alaplapi hangkártya drivere nem kompatibilis a 1903 óta egyik verzióval sem, ezért nincs mikrofonom, újabb driver nincs), Ubi ment föl dualbootban (korábban volt már többször is). Letöltöttem a CS:GO-t, mondom megnézzük. A Steam 5-ből 3 alkalommal el sem tudta indítani a játékot, a maradék 2-ből meg az egyikben fekete képernyő, ha meg nagynehezen elindult, 10-15fps. Egy 1050-el próbáltam, több driverrel is. Half Life 2-vel hasonló eredmény. Ha jól emlékszem, a RoTR-t is megnéztem, de abban sem volt köszönet.
Azért ezen van még mit dolgozni... (pedig jó lenne, a Win egyre több hülyeséggel megy az agyamra)
Új hozzászólás Aktív témák
- Becsszó, még mindig készül a Half-Life 3!
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Nintendo Switch 2
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Formula-1
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Minden, ami hőszivattyú
- 3D nyomtatás
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2183, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! MSI Katana15 HX B14WEK notebook - i7 14650HX 16GB DDR5 1TB SSD nVidia RTX 5050 8GB WIN11
- Bomba ár! Dell Vostro 3550 - i3-2310M I 4GB I 250GB I DVDRW I 15,6" HD I HDMI I Cam I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3432
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest