Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
judas13
veterán
Az első emócionális benyomásokra, "hangulatkeltésre(?)" céloztam ismétlem, lehet, hogy nem voltam egyértelmű? Mivel kézbe még senki sem fogta így mindenki tech v bármilyen oldaltól függetlenül hasonló alap információval dolgozik. Még.Vagy akkor addig ne is olvassunk már semmit senkitől, amíg ki nem jönnek az első kicsomagoló videók? Ezt döntse el mindenki maga.
-
judas13
veterán
"Eddig a Huawei Mate X tűnik a legjobb összehajtható mobilnak!"
geeks.hu
Tudom ez sem tech oldal.
Ja de."Az elmúlt hónapokban több példát is láthattunk rá, hogyan lehet kiaknázni a hajlítható kijelzők képességeit egy telefonban, de a Mate X bemutatója után nyugodtan kijelenthetjük, hogy eddig a Huawei találta el a legjobban, hogy is kéne ezt csinálni."
player.huŐk nem azok. Csak rámutatok valamiféle irányra ezügyben...semmi több.
-
judas13
veterán
Nem hívhatom sport oldalnak mert tech beszámolói vannak. Lehet vitatni a szakmaiságát nem fizetnek érte, h megvédjem őket, és nem is fogom, csak jeleztem a felütését a dolognak de sokan olvassák mind a gazdasági fő vonalát mind ezt a részét. A jövő úgyis eldönti melyik concept jön be jobban..
.....
DaveNo1
Én nem minősítem csak közzé teszem. Akkor inkábbLokál v a Bors
Új hozzászólás Aktív témák
- UTOLSÓ DARABOK - REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- 20.000 - tól RÉSZLETFIZETÉS. BANKMENTES. Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - KÉK . 2 év garancia!
- Samsung S23+ 256GB Állapot: 10/10 6 hónap jótállás!
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- 16 GB RTX 4080 SUPER HP OMEN - garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest