- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Szólánc.
- sellerbuyer: Mivel fotózz és videózz 2025-ben? Elég egy mobil vagy kell egy kamera?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- <Lacy85>: Időmilliomosok előnyben - Játékfejlesztés #1
Új hozzászólás Aktív témák
-
somogyib
őstag
válasz
Parallaxis #90 üzenetére
Ha nem foglal el a hasznos képernyő-területből , akkor úgy kellene értelmezni, mintha egy másodlagos képernyő lenne.
De nem így van. Képeknél, videóknál , böngészésnél kitakar a hasznos tartalomból, tehát BELÓG a notch (= bemetszés, rovátka, csorba...
)
Továbbá fektetett módban meg se jelennek a hasznos információk, tehát akkor teljesen haszontalan az értesítési terület.
Ahogy korábban írta valaki, valószínűleg azért kell ekkora felső felület, mert az új szenzor nem férne el kisebben.
Megértem, ha valakinek ez tetszik, de szerintem ez egy nem szép megoldás, találhattak volna ki jobbat is (Jobs szerintem nem engedett volna ki ilyen dizájnt).
-
tomboy0013
veterán
válasz
Parallaxis #90 üzenetére
Tehát te folyton a státuszbárt akarod nézni, nem elég ha akkor nézel rá amikor szükséges
oké...
Ahogy előttem is írták a szarabb kijelző/káva arány miatt értelmetlen az egész. Ez marhára nem teszi kávamentesebbé a kijelzőt és emellett még szét is barmolja az egységességét a kijelzőnek...
A betüremkedést meg bárhogy magyarázhatod ameddig kevesebb a konkurenseknél a káva normális kijelzővel addig nincs miről beszélni.
Nevezheted kakának a szart attól még szar marad.
Új hozzászólás Aktív témák
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 mini Kompakt erőgép, megbízható teljesítmény 256 GB
- Honor Magic V5 Ultravékony hajlítható, 120 Hz LTPO kijelzők 16/512 GB Garancia 2028. 08. 25-ig
- Galaxy Z fold 5 !!512gb!! Icy Blue BeszámolOK!!
- Xiaomi 15 512GB Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Xiaomi 15 512GB Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3121, 100% Akkumulátor
- Microsoft Surface Pro 6 fekete
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Intel I7 10610U Villám Akció! 30.09.2025-ig csak 130.000ft!
- Ravpower 6000 mAh-s mégis pici powerbank eladó
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest