Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Gurulunk, WAZE?!
- sh4d0w: Árnyékos sarok
Új hozzászólás Aktív témák
-
janeszgol
félisten
Ma ami nekem fontos (és szerintem bőven nem vagyok egyedül, max a leendő első tulajok lehetnek más véleményen), hogy a kijelző jó minőségű legyen (és ebben a fényerő markánsan számít), a kamera használható képet lőjjön (ez átalában szokott teljesülni) és hogy ne akadjon a rendszer. Ma már van amoledes telefon is (bár ott a fényerő nem kiemelkedő) és elég megnézni a Sony vagy Xiaomi készülékeket, ahol a fényerősség általában igen csak bitang a jó panel mellett. Szóval ezek meleltt a gyenge panel és kevés fényerő a múltté (LG).
A hardveres kódolók és dekódolók, meg egyéb technológiák miatt fontos az SoC frissessége is.Tehát hardveresen le lehessen játszani egy H.265-öt például. Most csak írtam valamit, ez nyilván tovább gondolható. Ez fontos, mivel vannak még olyan eljárások, amik élesítésre várnak. Engem kiszolgálna egy S410 is sok esetben, de ha bejön egy olyan tömörítési eljárás vagy bármi, amit hardveres segítéssel nem támogat, akkor cseszhetem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 Ultra 12/512GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung S25 12/128GB Navy Blue, Snapdragon Elite, makulátlan állapotban, 33hó garival eladó
- Samsung Galaxy S23+ 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro Max 512GB Titan + 2db original Case
- új iPhone 17 256GB black fekete független Apple 1 év garancia
- 143 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13500H, RTX 4060 (ELKELT)
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 (5TW10AA) - 3x4K felbontás
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8400F / RX 6800 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- Playstation 4 Pro 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest