- sziku69: Szólánc.
- weiss: Logi MX Master 3S FW NEM frissítés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sonarr és Radarr
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
MMMMMM
tag
Akinek nem tetszik ez az arcszépítő szoftver az kikapcsolja (gondolom ki lehet). A csajoknak ez külön öröm főleg a fiatalbb korosztalyynak mert nem kell külön appot letölteniuk. Jo strategia ez a Huaweitől, nincs ezzel semmi baj, mert minden korosztalyt meg akar szolitani.
Kivancsi lennek h a P10Plus az esti fotozasban milyen eredmenyt produkál. Nagyon varom a tesztet.
P9-ről nem éri meg valtani a sima P10-re de szerintem egy P8 tulajnak mar igen. Viszont a P10Plus jo lett. Én is inkabb az 5,2 meretet részesitem előnyben de mivel a sima P10 nem igazan "csúcs", ezert a P10Plust veszem. Vegulis csak 5mm-el szelesebb. Világos a Huawei strategiája itt is és biztos h lesznek meg rajtam kivul masok is akik igy dontenek majd. De kivancsi leszek h vajon sikerül e ugyanannyi P10-et értékesiteni mint P9-et. Szerintem itt a cel nem az h a P9 tulajdonosok valtsanak hanem a mas gyartokhoz eddig huseges vasarlok meghoditasa.Az egyik német mobiloldal készitett az olvasoi kozott egy felmérést h kinek hol lenne jobb az ujjlenyomat olvaso és több mint 50%-a elöl szereti, 30%-a hatul a maradek oldalt a ki-bekapcsoloba integralva.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 2024 M4 Max 64GB 2TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2980
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L460 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Lenovo ThinkPad T480, T580, P51s, P52s, T480s belső akkumulátor eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest