- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- moha bácsi: VIII. Viharsarki Hobbi Elektronika Találkozó Békéscsaba 2025.06.14. szombat
- Parci: Ég veled, KEndre! :(
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Remus389
veterán
Nem vagyok túlzott liberalista, de tegyük fel, ha belekevernek a piádba kemény drogot, megeszed egy ember arcát, másnap meg csak a kivégzésedre térsz magadhoz, akkor mi a nagy büdös lóláb van. A te gondolatmeneted szerint, meghalsz. így van, ha én megeszem egy ember arcát a szemeimmel, akkor megérdemlem a gyors tárgyalást és kivégzést
már mondtam, erre nincs mentség, ez annyira embertelen, undorító, kegyetlen az ilyen emberek nem érdemelnek mást
ha én tennék ilyet akkor én sem, mert veszélyesnek bizonyultam a társadalomra és nem érdemelném meg hogy emberek közé kerüljek
én erre nem látok semmilyen mentséget, a haszna pedig az hogy talán enyhíti a család fájdalmát és a társadalom elégedettségét, az elkövető halála
jóvá nem teheti, viszont picit javíthat a bűnén
mondjuk pl a második világháborúba voltak olyan katonák, őrök akik több száz vagy ezer embert végeztek ki saját kezükkel, nekik is volt mentségük: "parancsra cselekedtem", ami végülis igaz is egy jó katona engedelmes, mégis elítélték őket
akkor ezeknek se legyen semmilyen mentségük...
Új hozzászólás Aktív témák
lo Nem szoktam ilyen hírekből bejegyzést csinálni, de ez olyan szinten elborzasztott még engem is, hogy....szavakat sem...
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen pendrive-ot vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- E-roller topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- TCL LCD és LED TV-k
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Autós topik
- További aktív témák...
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Csere-Beszámítás! KFA2 One Click OC RTX 4080 16GB GDDR6X Videokártya!
- Beszámítás! Oculus Rift virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest