- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- moha bácsi: VIII. Viharsarki Hobbi Elektronika Találkozó Békéscsaba 2025.06.14. szombat
- Parci: Ég veled, KEndre! :(
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Remus389
veterán
Nem vagyok túlzott liberalista, de tegyük fel, ha belekevernek a piádba kemény drogot, megeszed egy ember arcát, másnap meg csak a kivégzésedre térsz magadhoz, akkor mi a nagy büdös lóláb van. A te gondolatmeneted szerint, meghalsz. így van, ha én megeszem egy ember arcát a szemeimmel, akkor megérdemlem a gyors tárgyalást és kivégzést
már mondtam, erre nincs mentség, ez annyira embertelen, undorító, kegyetlen az ilyen emberek nem érdemelnek mást
ha én tennék ilyet akkor én sem, mert veszélyesnek bizonyultam a társadalomra és nem érdemelném meg hogy emberek közé kerüljek
én erre nem látok semmilyen mentséget, a haszna pedig az hogy talán enyhíti a család fájdalmát és a társadalom elégedettségét, az elkövető halála
jóvá nem teheti, viszont picit javíthat a bűnén
mondjuk pl a második világháborúba voltak olyan katonák, őrök akik több száz vagy ezer embert végeztek ki saját kezükkel, nekik is volt mentségük: "parancsra cselekedtem", ami végülis igaz is egy jó katona engedelmes, mégis elítélték őket
akkor ezeknek se legyen semmilyen mentségük...
Új hozzászólás Aktív témák
lo Nem szoktam ilyen hírekből bejegyzést csinálni, de ez olyan szinten elborzasztott még engem is, hogy....szavakat sem...
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Autós topik
- Fotók, videók mobillal
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Villanyszerelés
- Hivatalosan is bejelentették a The Last of Us sorozat harmadik szezonját
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen pendrive-ot vegyek?
- E-roller topik
- További aktív témák...
- 9. Gen Gamer // i5-9400F // 16GB DDR4 // GTX 1650 OC 4GB GDDR5 // 240GB SSD // 1TB HDD // WiFi //
- Laptop bontás, alkatrészek, hibás készülékek
- AKI KAPJA! Samsung Galaxy A40 Hibátlan!
- Eladó Intel Core i9-9900k proci + Asus TUF Gaming Z390 alaplap + Alpenföhn hűtő
- HP OfficeJet Pro 7720 Színes A3-as Multifunkciós Nyomtató (+ patron)
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U727 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- iKing.Hu - Apple iPhone 12 Pro Max - Silver - Használt, megkímélt
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Black & Decker töltőt keresek
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest