- Asszociációs játék. :)
- Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Vissza a PC Masterrace-re
- Szólánc.
- Szivat a ONE. Digi és követeléskezelő (Második rész)
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Untappd lista
Új hozzászólás Aktív témák
-
szab.tam
nagyúr
nem semmi. igaz, a konnenktorból mértből mindig le kell vonni a táp hatásfokból adódó 8-10%-ot, lapot, stb-ket, de ha nem is éri esetleg el a procira jutó nettó fogyasztás a 400-at, de valszeg konvergál hozzá.
elég kemény.nálam más a kategória. 4ghz 9550, húzott 480-nal is konnektorból mért fulload, (magas priorítású furmark + linx), csak max 437w-ot bírt felvenni...
(ezért is tudom passzív táppal megoldani.)szívesen terveznék és építenék megrendelésre egy te féle prociddal és 2*590-nel, 3* seasonic x460 táppal egy fullgamer passzív konfigot. de ahhoz kell egy bátor kedvű és igen nyitott költésgvetésű júzer...
bele mernék vágni. de nem lenne kompkat a méret.
és lenne vagy 60-80- (100?) kiló a gép...
a nagyobb baj az, hogy egy csúcs vízhűtés árának a 2x-eséből ki is tudnám talán hozni, (csak a hűtést, persze...)
és akkor még valami egyedi házat is kéne hozzá építeni.álmodozni, tervezgetni jó.
a mostani gépremről is fantáziáltam 2 menetben majd 1 évet...[ Szerkesztve ]
fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
szab.tam
nagyúr
"400W körül kajáló i7-980X "
ez komoly? én el vagyok maradva.... (azt hittem, hogy 200w fölött picivel...)
ezt jó tudnom, mert a tervem az, hogy mielőtt nekifogok a passzív hűtésű elemek gyártatásának és forgalamzásának, ref-nek egy ilyen gépet is meg kell csinálnom passzívra, egy 2 gpu-s vga-val. de ez azért durva. azért a vga hűtőmet rádugnám egy ilyen procira. megnézném, mit kezd vele. az is igaz, hogy egy 6 magosnál, 4.5 ghz tájékán, tuning stbilitásnál nagyon nem mindegy, hogy 40-45 vagy 75-80 fokon megy a renszer full loadon...(#35) toyone
ok.mint mondtam: én a 755-nél nagyon leragadtam, és csak most kezdek művelődni a továbbmutató témákban. pedig muszáj lesz...
[ Szerkesztve ]
fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
Új hozzászólás Aktív témák
- Akció! Dell Latitude E6230 laptop (12,5/i7-G3/8GB/128SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- Konica Minolta Bizhub C227 fénymásoló
- Yamaha NS-555 hangfalpár + opcionális HiFi - házimozi cuccok
- Lenovo ThinkCentre M93p SFF PC, Quad Core i5-4570 CPU, 8 GB DDR3 RAM
- Lenovo ThinkCentre M83 SFF PC, Quad Core i5-4590 CPU, 8 GB DDR3 RAM