- Argos: Az vagy, amit megeszel
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- hcl: HP 255 G8 (250 G8) LCD csere
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
Új hozzászólás Aktív témák
-
sagit
veterán
pl: tudjuk hogy az új intel atom alázza az amd konkurenseit nyers cpu erőben, van róla jó pár tesz a linkelt oldalon
aztán jön a grafika része a tesztnek, csak szintetikusban van összeeresztve amd gpu-val, ahol elvérzik szépen, rendes ingame teszteknél csak intel gpu-val van összehasonlítva, ott is elfért volna pár amd apu mérés szerintem hogy teljes legyen a kép, nem szeretek 3dmarkt-ra és társaira adni
amúgy szerintem már csak pár év, és nagyon jó, teljesen vállalható teljesítményű apu-kat fogunk kapni mindkettő gyártótól amiket lehet passzívan is hűteni, legalább is én ezekre várok
most vagy jó gpu-t vagy jó cpu-t kapok ebben a kategóriában, a kettő együtt passzívan még nem igazán megy x86-on
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER P termékbeszámítással
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 3500X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Zalman N4 ADATA 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER termékbeszámítással
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest