- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Klaus Duran: Youtube AI szinkron
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- bambano: Bambanő háza tája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X Cinebench R23 & R24 Benchmarkokban mérve
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zalaymate
senior tag
No hát te most rendesen feladtad nekem a leckét....
Már biztos voltam abban, hogy nekem a legtökéletesebb választás egy MSI Wind 6 cellás aksival, mert egyetemre kell a gép, jegyzeteléshez.
De azért mégis ódzkodtam a gyenge teljesítménytől, még ha azt is mondják, hogy elég. Az én gépem (adataimnál) elég izmos szerintem, de még így is néha néha azért érzek némi lomhaságot, ha több dolgot csinálok egyszerre. (Net 5-6 lappal, Zene media player-rel, uTorrent, MSN, sajátgépben turkálás) Szóval féltem, hogy csalódás lesz, de jegyzetelni azért tökéletesnek tűnt.
De ez a gép (már régebben is néztem, de akkor még 160K volt) most nagyon komoly alternatívának tűnik. Főleg a DVD meghajtó miatt és a nagyobb képernyő!
Nagyjából mennyi időt bírna csak aksiról, ha max fényerőn menne és mondjuk filmet néznél letöltés mellett?
Mert ha így is 3 óra körül, hát akkor lehet, hogy ilyent kellene szereznem.
Mivel Január végén tervezem megvenni a 2.gépet, így esélyes, hogy addigra 110-120K környékén lesz ennek az ára, és esetleg egy kisebb winyóval (80-120) Talán kicsit gyengébb procival tökéletes lenne számomra.
Valakinek van erre vonatkozó ötlete? Sanszos, hogy lejjebb menjen az ára??
Az írás egyébként nagyon igényes és BIG THX érte!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Hobby elektronika
- Battlefield 6
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- iPhone topik
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Futás, futópályák
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Autós topik
- További aktív témák...
- Honor 200 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- BESZÁMÍTÁS! AOC 24B1XHS 60Hz FHD IPS 7ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest