- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- weiss: Pant* rant
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Klaus Duran: 2025 dude
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
sb
veterán
válasz
Mercutio_ #75 üzenetére
Nekem megvan még a Feel-em is. Szerintem attól függ hova és milyen gépet tervez az ember.
A Feel befér a polcra a többi cucc, STB mellé. Cserébe valóban igen limitált a felhasználása: 1db hdd, az is valóban meleg és egy kis 30W körüli proci fér el benne megfelelő hűtéssel: nálam egy slim venti volt épp a cpu foglalat felett a felső szellőzőn, ami húzta ki a meleget a bordáról.
Nekem egyébként Atom volt benne, de pl. most a G2020 kevesebbet fogyaszt, mint az Atom. Az is beférne még. Szóval ilyen szempontból elég erős gép is elfér benne. 45W vagy nagyobb APU-k nyilván nem nagyon. Minden másra kevés egy ekkora ház. -
sb
veterán
Mondjuk én próbálok ha lehet kb. hangtalan konfigokat összerakni, de ha nem zavar a hangos hűtés szerintem még akkor sem biztos, hogy ez elbírná.
Igazából nem venti kérdése.Gondolj bele: 6cm-es hely, ebbe jó ha 4-4.5cm magas hűtés befér. És ami a lényeg: ekkora "légtér" lesz a hűtésre. Egy 65W-os APU-s teljes konfigra felvesz terhelve 80-90W-ot, erősen alulfeszelve 60W. Egy 95W TPD-s 120W körül. Ezt ekkora helyre bezárva semmivel nem lehet lehűteni, nem tudod elvezetni a hőt. Ha ki is vezeted a házból a hőt, gyanítom a 6cm magas hely arra utal, hogy egy szűk polcban lenne a ház: onnan sem tudnád elvezetni a hőt. Sajnos vannak a fizikának is korlátai.
De lehet, hogy rosszul gondolom a kialakítást...
Most kb. ez van előttem gondolatban. Egy ilyen nagyságú, magasságú ház... és ekörül egy szűk, nem szellőző, 3/4-ig zárt polc. -
-
sb
veterán
A fogyasztás semmivel nem lesz rosszabb dvga-val sem. Árban ugyanaz.
Egyedül méretben rosszabb, de ha egy low profile vga sem fér be akkor szerintem ott semmilyen játékos APU-t sem fogsz kiszellőztetni. 65W-ost sem, nemhogy nagyobbat, ami inkább kéne.Az 512-es Kaveri a tesztek alapján semmivel nem gyorsabb sajnos a csúcs Trinity/Richland-nél. Vagyis a 6670 is gyorsabb 15-20%-kal, a 7750(DDR5) meg jóval többel.
-
sb
veterán
Fura, mert heréltnek tűnik az Intel adatlapja alapján az összes ilyen desktop celeron. A mobil Z3740-ben pedig szintén eszerint van Quicksync és ClearVideo is.
Mondjuk nem annyira hiányoznak, de elég öngól, hogy ezeket (és a Core alapú kis) cpu-kat így elrontják.
HTPC célra tökéletesek lennének amúgy.Persze valszeg a pontos Haswelles 24p sem megy nekik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen autót vegyek?
- Elektromos autók - motorok
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gitáros topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- EA Sports WRC '23
- Call of Duty: Black Ops 6
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- További aktív témák...
- 2x32GB 6400 MHz DDR5 Corsair Venegeance XMP ready
- Corsair VENGEANCE RGB 2x16GB DDR5 6000MHz CL30 - Új, bontatlan - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! 32GB ADATA XPG Lancer RGB 7200MHz DDR5 garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16GB) Kingston FURY Beast RGB 6000MHz DDR5 CL30 memória 27% 3 év garancia
- GIGABYTE Z490M Alaplap
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station (kb. 20 szett)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest