Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gerner1
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Lalikiraly: Kaáli Autó-Motor Múzeum
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Autódiagnosztika: a gyakorlatban
- sziku69: Szólánc.
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
Új hozzászólás Aktív témák
-
MaUser
addikt
Hát mondjuk tényleg nem átlagigény.
Minőségben egyébként meglepően nagy az ugrás, pont most szórakoztam ezzel a plazmás topikba is írtam, hogy messze kisebb difit látok egy jó 720p rip és a gyári BD között, mint a 720p rip jinc + ar vs mondjuk bicubic upscaling között.Itt egy kép, de főleg mozgás közben látszik, jinc3+ kivételével mintha háló lenne a kép előtt.
Egyébként 780Ti-t meglepően elég egyszerű kipörgetni, upscaling-nél 2x8 tap, + ar + magas bitrate és máris akadozik is. De nyilván 1080p-s anyagnál ez nem gond, csak srácnál van vagy 10 winyó 720p rippel teli (főleg sport) és inkább ezek 1080p-s beszerzése lenne a gond.
Mercutio_: Mivel itt alapvetően a skálázás minőségéről van szó, szerintem a képminőség javulás látványos a kijelző típusától függetlenül, lásd a fenti képet. Nyilván 1080p anyagnál nincs nagy difi (de lehet én vagyok vak).
Új hozzászólás Aktív témák
- Gaming notebook topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Nem YU7 mindenkinek: nem győz elég villanyautót gyártani a Xiaomi
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Lexus, Toyota topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- No Man's Sky (PS4, PC, Xbox One)
- További aktív témák...
- HP ZBook Power 15 G8 Mobile Workstation i7-11850H 32GB 512GB Nvidia RTX A2000
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3127, 100% Akkumulátor
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E6410, E6440, E5450 / SZÁMLA + GARANCIA
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- új akku Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Minőségben egyébként meglepően nagy az ugrás, pont most szórakoztam ezzel a plazmás topikba is írtam, hogy messze kisebb difit látok egy jó 720p rip és a gyári BD között, mint a 720p rip jinc + ar vs mondjuk bicubic upscaling között.