Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- V.Milán: Lapdiffúzor nyomáseloszlása: gondoltad volna?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Nem vénnek való vidék - Berettyóújfalu
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ja, az igaz hogy az USB-soros adaptereok ötletszerűen működnek, de az én melóhelyemen szerencsére csak vonalkódolvasók lógnak rajtuk. Meg néha a termékek is, de azokhoz írtak rendes drivert a fejlesztők.
Amivel nekem bajom volt : telefonos programok, azok semmit nem bírtak ami USB-soros volt, persze csak addig amíg nem jelentek meg az USB-s telefonkábelek (eleinte ugyanúgy USB-soros átalakítóval...)Rocketporttal viszont eddig minden ment, mivel az 1 serial kártya, csak nem 2, hanem sok-sok serial porttal.
A soros kártyámért meg (ha megnézem mire használom) az 1500 is sok volt; no budget megoldás keleltt, mert annyira, de annyira nem volt fontos... Amúgy hol 2400 az a cucc? Mert én 4-5 ezresekért láttam...
A VIAhoz annyit hogy valamiből élniük kell... Talán errefele már megszoktak hogy az árak mászkálnak, és nem egészen úgy ahogy a piac diktálná... (Nem annyira szánmtech témában, mint pl. benyziny ügybeny
)Azért az a pult meg már kemény ahol a miniITX nem fér el... Baltát neki...
A monitortalpban meg jó lehet a gép
Kell egy ilyeeeen 
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- PlayStation 4
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Androidos tablet topic
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Nikon DSLR topik
- Fotók, videók mobillal
- Launch trailert kapott a Honkai: Star Rail
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- HP Dell, Lenovo, Fujitsu, üzleti kategóriás notebook kiárusítás
- STANDARD Setup! Már kamatmentes rèszletre is! Èrdeklődj!
- ÚJ Microsoft Surface Laptop 7 13.8" 2K - 120Hz Érintő - Snapdragon X Elite - 16GB - 512GB-2 év gari
- Lenovo X13 Yoga 2in1 Thinkpad WUXGA Touch i5-1145G7 vPro 16GB 256GB 4G LTE GPS Win11 Pro Garancia
- PlayStation 4 Slim 1TB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
)
Kell egy ilyeeeen