Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- V.Milán: Lapdiffúzor nyomáseloszlása: gondoltad volna?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Nem vénnek való vidék - Berettyóújfalu
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ja, az igaz hogy az USB-soros adaptereok ötletszerűen működnek, de az én melóhelyemen szerencsére csak vonalkódolvasók lógnak rajtuk. Meg néha a termékek is, de azokhoz írtak rendes drivert a fejlesztők.
Amivel nekem bajom volt : telefonos programok, azok semmit nem bírtak ami USB-soros volt, persze csak addig amíg nem jelentek meg az USB-s telefonkábelek (eleinte ugyanúgy USB-soros átalakítóval...)Rocketporttal viszont eddig minden ment, mivel az 1 serial kártya, csak nem 2, hanem sok-sok serial porttal.
A soros kártyámért meg (ha megnézem mire használom) az 1500 is sok volt; no budget megoldás keleltt, mert annyira, de annyira nem volt fontos... Amúgy hol 2400 az a cucc? Mert én 4-5 ezresekért láttam...
A VIAhoz annyit hogy valamiből élniük kell... Talán errefele már megszoktak hogy az árak mászkálnak, és nem egészen úgy ahogy a piac diktálná... (Nem annyira szánmtech témában, mint pl. benyziny ügybeny
)Azért az a pult meg már kemény ahol a miniITX nem fér el... Baltát neki...
A monitortalpban meg jó lehet a gép
Kell egy ilyeeeen 
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Dell Latitude E5540 - i3 / i5 I 6-8GB I 320GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 15 Pro emelt kapacitású 3420mAh diagnosztizálható akkumulátor, +ajándék ragasztó
- iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3957, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 9700K 8 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
)
Kell egy ilyeeeen