Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- ldave: New Game Blitz - 2026
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: ASRock B250M Pro4 coffeetime mod! (DDR4)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Új hozzászólás Aktív témák
-
cinemazealot
addikt
Nem, nincs baj egyáltalán, csak ez most egy olyan szomorkás sztori volt, ami elalvás előtt hasonló módon engem is gondolkodóba ejtett.
A Pató Pál úr ideológiából pedig tényleg ildomos mielőbb kilépni, mert az idő bizony telik.A fogalmazás, hasonlatok, motívumok stb. pedig eredeti Derekas minőség. Csak amire számítottam.

-
törölt tag
Ötletes.
-
MrDerekas
addikt
válasz
cinemazealot
üzenetére
Azért nincs baj, ugye?

A novella két okból született. Egyrészt egyszer régen azzal szembesültem, hogy nagyon sok dologról nem beszéltem, nem tettem meg vagy nem is gondoltam rá. Csak azért mert azt hittem, hogy majd egyszer... Be kellett látnom, hogy rengeteg ilyen dologra egyszer-csak, nem lesz lehetőségem. Mondjuk ez volt az "ihlet

A másik dolog pedig, hogy elég sokáig bujkált bennem az a bizonyos buszmegálló, a magányos lámpával és nagyon ki akartam írni magamból, de lehetőleg úgy, hogy ne egy Narnia koppintás legyen. Szóval összeállt fejben a történet és írás közben elkezdtem játszani az idővel. Ezért van, hogy a lineáris idővonal, hol kegyetlenül lelassul és egy-egy mozzanat sokáig tart vagy történik, még másik történések pillanatok alatt lezajlanak.
Elárulom, hogy - bár nagyon lesújtó véleményem van sokszor a munkáimról - ez a történetem az egyik kedvencem. -
cinemazealot
addikt

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Jelentősen meglazítja a gyeplőt a Windows 11 frissítéseknél a Microsoft
- BestBuy topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Elektromos autók - motorok
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Jövedelem
- Hálózati / IP kamera
- További aktív témák...
- Katana HX B14WFK 15.6" QHD IPS i7-14650HX RTX 5060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Asus A15 FA506NC 15.6" FHD IPS Ryzen 5 7535HS RTX 3050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 7400 / GTX 1650 / 16GB DDR4 / 256 SSD + 1TB HDD
- Asus VivoPc VC62B Mini PC (NAS)
- iPad 11 128GB Wifi Újszerű/2027.08.03.Gar.Akku 100%/p4868
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Sapphire Pulse RX 9070XT új, felbontott // Számla // Garabcia //
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Zalman S3 Chieftec 700W
- Asus ROG Strix G16 Notebook! i9-14900HX / RTX 4060 / 16GB DDR5 / 1TB NVMe! BeszámítOK
- Yenkee YMC 1030 Mikrofon Kit (mikrofontartó kar, kábel, stb.)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

A Pató Pál úr ideológiából pedig tényleg ildomos mielőbb kilépni, mert az idő bizony telik.