Új hozzászólás Aktív témák
-
félisten
válasz Avicularia #2 üzenetére
De csodás is lenne ez.
Az egész tankolást utálom, úgy mindenestől, de az, hogy végén be kell mennem és "hanyaskút", "hűségkártya", "most ha 42 liter prémiumot tankolsz Holdtöltekor, akkor sorosláson vehetsz részt ahol egy balatoni fürdőköpenyt nyerhetsz", "nincsenkártyád, csinálhatunk", "de csak az alkalmazást kell letölteni", "ha lenne kártyád, akkor most a tankoláskor jóváírtunk volna literenkét 2 törpésnyomdát", "akciós a kávé növényi tejjel", "számlát kérsz?".
Én csak egy kis dinólöttyöt kérek bazeg.
"The rewards of tolerance are treachery and betrayal."
-
kcsa
veterán
"Tankolás kezdetén befoglal 2000 sek-et (kb.70K huf) a kártyáról, majd mikor helyére rakod a pisztolyt akkor levesz annyi összeget amennyit tankoltál és az 2000-as foglalást feloldja. "
Lényegében pont ez történik az Auchan kúton is, de minimális bonyolítással: a foglalt összeget te tudod megválasztani, (5-10-15-20khuf), majd ezt a tranzakciót feloldja, és terheli a kisebb összeget. Ezért is rejtélyes számomra amit a posztoló tapasztalt.
Ausztriában jártam egyszer úgy, amit kábé te írtál le, azzal a csavarral, hogy az első magasabb összegű foglalást vagy három napig nem oldotta fel, persze a kisebb összeget is beterhelte, akkor mondjuk nem voltam boldog.
Focus MK2/2.5 Haynes könyv eladó.
-
flegga92
senior tag
Itt is így megy, csak te választod ki a max összeget. Én pl ha teli szeretném tankolni akkor beírok 30k-t, ezt zárolja a bank. Kattan a pisztoly mondjuk 25K-nál akkor levesz 25K-t és oldja a 30K-s zarolást.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tőzsde és gazdaság
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- A hivatalos árnál jóval többe kerülhetnek az új GeForce-ok
- Azonnali notebookos kérdések órája
- ASUS notebook topic
- Autós topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Politika
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...