Hirdetés
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Maxell Retro DJ teszt
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
mephi666
nagyúr
...de akkor mitől vámpírok ezek? miért nem hegylakók, koboldok, fogtündérek vagy fene tudja mik?
ennyi erővel azok is lehetnének, mert én is lehetnék vámpír az avatárom miatt
na, mindegy... szerintem a különböző kitalált lények/fajok oké, hogy alap dolgok a fantáziavilágban (szükségesek is), de a jellemző tulajdonságaikat jó lenne meghagyni, hogy be lehessen őket azonosítani...
mi jellemzi klisésen a vámpírokat?
vért isznak (itt nem, és a vérről való lemondás simán ment)
bántja őket a napfény (itt mindenféle magyarázat nélkül sétálgathatnak a napon)
mivel éjszakai teremtmények, kedvelik a temetőket meg hasonló helyeket, ahol menedéket találnak épp (itt az előző pontból kifolyólag simán elvegyülnek a tömegben és az sem zavarja őket, ha több tucat élő veszi körül őket... holott egy kiéhezett vámpír itt már simán őrjöngésbe menne 1 pillanat alatt)
halhatatlanok, vagyis élőhalottak... (ez itt stimmt, de kb ennyi)csomó ilyen pontot fel lehetne hozni, ami miatt szerintem jogtalanul hívják őket vámpíroknak... el lehet rugaszkodni a megszokott "kliséktől", de ezt szerintem nem úgy kellene tenni, hogy közben minden lényeges tulajdonságot is elvesznek tőlük, ami a fajtájukat jellemzi... na, mindegy... lehet itt magyarázkodni, hogy a filmben is elviccelték, mennyi hülye vámpíros klisé van, ez elég olcsó magyarázat mindenre
Új hozzászólás Aktív témák
lo Röviden ennyi...
- Eladó Xbox series X 1 tb 3 kontrollerrel
- Szuper áron dobozos új Asus Tuf Gaming FX607JV i7-13650HX 32GB 1TB SSD Nvidia RTX 4060 165Hz gari
- AMD Ryzen 9 3900X / RTX 3060Ti / 16GB DDR4 RAM / 500GB SSD + 1TB HDD konfig eladó jó áron
- LENOVO LEGION 5! GARANCIA! 165HZ RTX 3050TI RYZEN 5 6.GEN! DDR5! 94% AKKU!
- Inno3D GeForce RTX 4090 24GB iChill X3 eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest