- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- ldave: New Game Blitz - 2025
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Mr.Csizmás #16 üzenetére
Khmmmm... Így már nem
-
Mr.Csizmás
titán
válasz
kételkedem #17 üzenetére
Mármint a farakás túloldalán uram?
-
kételkedem
addikt
válasz
Mr.Csizmás #16 üzenetére
Az igazság odaát van, ezt mindenki tudja!
Az mi az, hogy: Súlyozott effektív rezgésgyorsulás m/s2 3.5
-
Mivel a kiterjedése nem kompatibilis a kazán inputjával, ezért meg kell formázni egy célhardver segítségével.
Ezen nagyon röhögtem
Amúgy a balta miért nem jó? Nem kér enni, olcsóbb, és még gyúrhatsz is
-
Ice!?
őstag
Tehát be kellene szerezni valahonnan. Steamen nem találtam, így maradt a Praktiker webshop. - Beteg.
Amúgy meg grat a ranghoz. -
Mr.Csizmás
titán
válasz
DArchAngel #10 üzenetére
kicsit lassú lenne a rönkfeldolgozás
viszont
a probléma megoldódott! narancssárga!
-
mephi666
nagyúr
válasz
DArchAngel #10 üzenetére
apróra vágáshoz biztos van neki ilyen célszerszám, de el kell jutni addig az állapotig, hogy megfelelő méretűek legyenek a rönkök
-
DArchAngel
tag
Hmm. Miért nem edzel kicsit problémázás helyett: ezeknek nem számít a színe, és nem kell hozzá benzin/áram, valamint nem szakad a lánc
-
eziskamu
addikt
A HWSW-n volt annó olyan, hogy a Tesco újságban levő porszívó és a készleten levő porszívó színe nem stimmelt, és valaki ezért problémázott. Na ennek hatására fotóshoppal nekieset mindenki a képnek, és a legkülönfélébb színű és mintájú !! (volt pöttyös is) porszívót hozta ki a képből.
-
Mr.Csizmás
titán
Vennék én Stihlt, vagy Husquarna-t de nincs annyi cash, meg kihasználva se lenne...
de attól függetlenül örülnék egy elektricska Stihl/Husqua-nak
az egyik fa az céges vétel volt, 6k volt, a másikat ingyen kaptam
akác nagyrészt asszem.
-
Noddy
senior tag
Ha nyárfa akkor tökéletes az elektromos. Bár ha láncfűrész, akkor a stihl vagy husqvarna, egyszer kell megvenni és nem lesz problémád a karbantartás mellett, persze az nem 20k. Nekünk van egy 15 éves husq. és semmi gond nincs vele a karbantartáson kívül.
-
mephi666
nagyúr
szerintem a lakásfelújító topikban kérdezz rá, hogy mit mondanak... ott vannak profik, akik nagyon otthon vannak a hasonló gépekben
20ezer egy b&d-ért szerintem nem rossz ár... meg ez elektromos, azt is hozzá kell venni... a bezines többszörösébe kerülne, de az lehet, hogy felesleges is lenne...
-
csimav
őstag
szvsz nem érdemes ilyen 20e Ft-os "láncfűrészt" venni, mivel ezzel kb. gallyakat lehetne elvágni.. Egy ilyen biztos, hogy jó lenne.
hozzánk Romániából hoztak 5 kamionnyi(!) fát, papámnak van egy 80-100e Ft-os láncfűrésze, az szépen elvitte.Mennyiért vetted a fa mázsáját? És milyen fa? Tölgy? Bükk?
Szerk.: Haha
lejárt a limit és tudom szerkeszteni
mephi: sztem az elektromos az sz*r...
-
Mr.Csizmás
titán
válasz
Dr. Romano #2 üzenetére
Köszi uram
-
Dr. Romano
veterán
Gratula az új rangodhoz!
Az írást meg most kezdem olvasni.
-
Mr.Csizmás
titán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo Mivel hideg van, célszerű fűteni. Ezt meg lehet valósítani gáz, fa, szemét, nukleáris hasadóanyag elégetésével.Most a...
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Internet és kábel TV hálózatokról kötetlenül
- Autós topik
- EAFC 25
- Mobilokra/tabletekre is megjelent a Delta Force
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Eredeti játékok OFF topik
- Mobil flották
- További aktív témák...
- Apple Watch SERIES 8 45mm gold GPS + Cellular, STAINLESS STEEL! Akkumlátor 100%!
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- Ducky Shine 5 RGB Brown switch
- Macbook Pro 14" M4 Pro 12/16 mag - 2025 gyártás, 24 GB, 1 TERA, 100% - Apple garancia, magyar (48)
- AKCIÓ! MSI B550 R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- BESZÁMÍTÁS! ARCTIC Liquid Freezer II 420 vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! 1350W Thermaltake Toughpower GF3 Gold tápegység garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Gigabyte B450 R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660Ti 6GB Zalman S2 TG Zalman 500W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest