- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- WhrlpoolMind: Búcsú a HD3870-től
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
bambano
titán
úgy lett eladva, hogy akkor most agyhalál, minden opensource gép mehet a gyehena tüzére, aki meg valaha is látott már debian install cd-t, az akassza fel magát. meg hogy megdőlt minden opensource eszme, stb. stb.
ehhez képest egy posztban olvastam egy scan eredményét, a linuxos szerverek 2.9%-át találták sérülékenynek.
máshol meg olyan véleményt is olvastam, hogy ez nem programozási hiba vagy tévedés, hanem egy feature a bashben, amiről kiderült, hogy rosszindulatúan is ki lehet használni. vagyis nem felfedezetlen volt, hanem közismert. a mellékhatása volt felfedezetlen. ez olyan, mint a kalapács, közismert, hogy szögek beverésére tervezték. azt csak később fedezték fel, hogy az ujjadra is ráüthetsz vele.
szóval a hisztéria 3%-a indokolt, 97%-a meg bulvárszemét.
-
bambano
titán
a tapasztalat szerint ez a bug jóval, nagyságrendekkel kisebb probléma, mint amekkora hisztit kivert miatta a bulvársajtó.
-
neduddki
nagyúr
hI!
Debian 3.2.60-1+deb7u3 update elotit valasz:
a bash sebezhető!
a bash nem sebezhetőa masodik echoba inkabb a ird be "bash teszt vege"
env VAR='() { :;}; echo a bash sebezhető!' bash -c "echo bash teszt vege"
amire ertemszeruen update elott:
a bash sebezhető!
bash teszt vegeutanna pedig:
bash teszt vegea valsz
udv
neduddki
p.s. akinek kellekezete irojn bele
-
Mr.C
őstag
válasz
H4CKmyM1ND #1 üzenetére
hááát... lehet.. nem tudom. mi a probléma vele?
-
H4CKmyM1ND
tag
"Elengedhetetlen e téma felett elsiklani, ..."
Nem inkább fordítva?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple Watch Series 7 41mm
- Eladó 26 db Apple Watch óraszíj (45 mm-hez, kifogástalan állapotban)
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC V11 - i5-12400F - RTX 3060 12GB - 16GB RAM - 1TB SSD -www.olcsogamerpc.hu
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC V10 - i5-10400F - RTX 3060 12GB - 16GB RAM - 1TB SSD -www.olcsogamerpc.hu
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC V54 - RYZEN 7 5700 - RTX 4060Ti - 16GB RAM - 1TB SSD -www.olcsogamerpc.hu
- Samsung Galaxy Watch Ultra Titanium Gray Használt, karcmentes, garanciával 2027. január 29-ig
- Wacom Cintiq DTK-2260 digitális rajztábla
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Surface Laptop 4 i7-1185G7 16GB 256GB
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 12GB I 500GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest