- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gerner1
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- MasterDeeJay: Kínai DDR5 második felvonás - Puskill PSK-D5M4800BH-16G
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fred23
nagyúr
Arra gondoltál már, hogy egészen biztosan igénytelen vagy Te is sok tekintetben?
Igénytelennek lenni majd' minden téren lehet, és kinek ez fontos, kinek meg amaz, tehát ki ebben, ki abban igényes. Én speciel pont az vagyok, aki kényelemből ritkán borotválkozik, vagyis kábé mindig borostás. Szeretem a laza, kényelmes ruhákat is, és kifejezetten szeretek turiból öltözködni; eszembe se jutna sok pénzt kiadni öltözködésre, számomra vannak ennél sokkal értelmesebb pénzköltési területek is. Mikor néha veszek egy új cipőt, az van bennem sokszor, ezt is inkább turiban kellett volna.
Egyszer valaki pont a borotválkozást és az igényességet emlegette nekem, akinek előtte feltelepítettem valamit a gépére. Mondtam neki, egy kupleráj a gépe kívül-belül, ilyen igénytelenséget még sosem láttam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo Mégis hogyan segíthetne bármin, ha egy rakás férfi bajuszt növeszt? Olvasd el és bajuszra fel!
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- PlayStation 5
- One mobilszolgáltatások
- Gyári tuningot kínál az Intel az egyes Core Ultra 200S CPU-khoz
- Honda topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Politika
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Overwatch 2
- Ausztria - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- ZBook Power 15 G9 15.6" 4K IPS i7-12700H RTX A1000 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra / 256 GB / 12GB RAM / 5G / Ezüst / Független / 2,5 év gyári garancia
- RTX 2060 6GB DDR6/ garancia/ ingyen foxpost
- DELL PowerEdge R620 10xSFF 128GB ECC RAM
- XPS 15 9530 15.6" FHD+ IPS i9-13900H RTX 4070 32GB 1TB NVMe ujjolv IR kam gar
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Air 15 M3 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest