Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- [K2]: DOM (half slim) SSD-k beszerzése egyszerűen
- bambano: Bambanő háza tája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fred23
nagyúr
Arra gondoltál már, hogy egészen biztosan igénytelen vagy Te is sok tekintetben?
Igénytelennek lenni majd' minden téren lehet, és kinek ez fontos, kinek meg amaz, tehát ki ebben, ki abban igényes. Én speciel pont az vagyok, aki kényelemből ritkán borotválkozik, vagyis kábé mindig borostás. Szeretem a laza, kényelmes ruhákat is, és kifejezetten szeretek turiból öltözködni; eszembe se jutna sok pénzt kiadni öltözködésre, számomra vannak ennél sokkal értelmesebb pénzköltési területek is. Mikor néha veszek egy új cipőt, az van bennem sokszor, ezt is inkább turiban kellett volna.
Egyszer valaki pont a borotválkozást és az igényességet emlegette nekem, akinek előtte feltelepítettem valamit a gépére. Mondtam neki, egy kupleráj a gépe kívül-belül, ilyen igénytelenséget még sosem láttam.
Új hozzászólás Aktív témák
lo Mégis hogyan segíthetne bármin, ha egy rakás férfi bajuszt növeszt? Olvasd el és bajuszra fel!
- Intel Core 2 Quad Q9550 LGA 775 processzor
- HP EliteDesk 800 G2 6.gen. i7-6700 CPU, 16 GB DDR4 RAM, 256 GB SSD
- Új ASUS Vivobook S16 Flip x360 Érintős Laptop Óriás Tab 16" -40% i9-13900H 14Mag 16/1TB FHD+ +Toll
- Új! Hp 15-fc Multimédiás Laptop 15,6" -25% AMD Ryzen 5 7520U 4Magos 16/512 Radeon Graphics FHD
- Casio GSHOCK karóra
- Samsung Galaxy A32 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L540 - i5-4GEN I 8GB I 128SSD I DVDRW I 15,6" FHD I CAM I W10 I Garancia
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256GB SSD + 1TB HDD
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- LG 34WK95U-W - 34" NANO IPS - 5120x2160 5K - DCI-P3 98% - HDR 600 - ThunderBolt 3.0/Type-C
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest