- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bobalazs: 5700x3d+4070S fogyasztása, alulfeszelése
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- No Voice in the Galaxy
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fred23
nagyúr
Arra gondoltál már, hogy egészen biztosan igénytelen vagy Te is sok tekintetben?
Igénytelennek lenni majd' minden téren lehet, és kinek ez fontos, kinek meg amaz, tehát ki ebben, ki abban igényes. Én speciel pont az vagyok, aki kényelemből ritkán borotválkozik, vagyis kábé mindig borostás. Szeretem a laza, kényelmes ruhákat is, és kifejezetten szeretek turiból öltözködni; eszembe se jutna sok pénzt kiadni öltözködésre, számomra vannak ennél sokkal értelmesebb pénzköltési területek is. Mikor néha veszek egy új cipőt, az van bennem sokszor, ezt is inkább turiban kellett volna.
Egyszer valaki pont a borotválkozást és az igényességet emlegette nekem, akinek előtte feltelepítettem valamit a gépére. Mondtam neki, egy kupleráj a gépe kívül-belül, ilyen igénytelenséget még sosem láttam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo Mégis hogyan segíthetne bármin, ha egy rakás férfi bajuszt növeszt? Olvasd el és bajuszra fel!
- Elektromos cigaretta 🔞
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- bobalazs: 5700x3d+4070S fogyasztása, alulfeszelése
- Friss előzetesen a DOOM: The Dark Ages
- A frissítési frekvenciához igazítja a képkockagenerálást az új Lossless Scaling
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- Ukrajnai háború
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A56 5G 8/256GB, Király világosszürke
- LG Ultragear 27GP850-B Gamer monitor!27"/2560x1440/Nano IPS/180hz/1ms/Freesync-Gsync/HDR/Garancia
- Használt laptopok kedvező áron itt ( Személyesen és csomagküldéssel is országosan )
- ASUS Phoenix RTX 3060 12GB
- HP ProDesk 600 G3 SFF PC, 6. generációs i3 Proci
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3558 - i5-5GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10850H 16GB RAM 1TB SSD Quadro T1000 W11
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest