- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- mefistofeles: Érdekes történések a hardveraprón...2.
- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
Motorola DEFY - gyakran ismételt kérdések, hasznos információk
Új hozzászólás Aktív témák
-
RootRulez
félisten
válasz
harijani #9079 üzenetére
Azért a Vodás 70K-s ár messze a legjobb (lenne).
Az meg már elvi kérdés, hogy nem veszem meg 85-ért, amit megkapok olcsóbban is. Persze, ha én tankoltam volna fel magamnak pár DEFY-t akkor az más téma lenne
Nem látok bele ezekbe a GSM boltos garikba, amiket "használtan" veszek, miegymás...
-
zsirfecske
addikt
válasz
harijani #9079 üzenetére
hehe, pont most van kint itt a mediamarktos hír, 114990 ft náluk...
(#9039) titesz:
én egyedül az amazon kindle-t használom (najó, pdf-re ott az adobe reader, de az nem könyvolvasás). végignéztem vagy 10 ebook olvasót és egyszerűen nem találtam jobbat.
kell egy amazon acc és normális minőségű .prc fájlok (számos magyar könyv elérhető, bár egyelőre kevéssé legálisan, kindle könyvtárba bemásolod és borító megjelenítéssel színes szagosan megjelennek, az élmény telefonon tökéletes). nem beszélve az amazon angol nyelvű könyvkínálatáról bagóért. persze ehhez érdemesebb egy kindle-t beszerezni, de sample-ket pl. ingyen tudsz egy gombnyomással küldeni amazonról a telóra.N-es wifi router témában tapasztalat: linksys wrt610n dd-wrt presp2-vel mixed módban defy tökéletes, akár csak wrt54gl-en volt. bár ez lehet hogy a dd-wrtnek köszönhető, ez esetben meg külön tanulságos.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Az eddigi strapamobilok vagy csúnyák vagy buták voltak. Egészen mostanáig, mert megérkezett a Motorola DEFY.
- Lenovo Thinkpad T480S üzleti i5-8350u 8th gen. 8-24Gb RAM 256GB-1TB SSD, több db, gar.
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest