Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Motorola DEFY - gyakran ismételt kérdések, hasznos információk
Új hozzászólás Aktív témák
-
dvogabi
tag
válasz bigbuda #48096 üzenetére
Szia!
Nekem volt ilyenem.Szabof-nél és három szervizesnél járt sikertelenül.
Ha 2-3 napra kiveszed az aksit, akkor elkezd bebootolni, illetve eléred a recovery-t is.Néha még be is bootolt rendesen sim és sd kártya nélkül, érdekes módon a meghalást megelőző jordan rommal (pedig rsd lite-al raktam rá gyárit) de amint beraktam a simet és sd kártyát már nem ment tovább a logonál.Rsd lite nál a romtelepítés végén checksum error-okkal szált el.Ha neked nincs ilyen a végén talán még menthető. -
B.i.L
senior tag
válasz bigbuda #48096 üzenetére
Szia! Szerintem a wipe-okat csináld meg rendesen,de ügyelj arra,hogy 2 boot-recoveryd lessz,én mindkettőnél megcsináltam.Defy+ ra(wipe) amin Wajk féle régebbi rom volt.7-8 romot kellett kipróbálnom,feltenni és 5 órámba tellett,amíg a 4.1.1-et sikerült stabillá varázsolni.Aztán másnap,mivel bugosnak éreztük leszedtem és ismét Wajk féle,de újjabb* romot tettünk fel:nah az már egyszerű volt.
Nekem most MotoDefy MB525 Miui-2.1.20 (2.3.7 android) van fent idétlen idők óta.Stabil,550 Mhz,170Mb szabad ram.De itt leírja a Mester - hogyan továbbb...:
szabof1 : http://android-forum.hu/viewtopic.php?f=15&t=284&p=403#p403 Köszi mester.Horgászni mentem...B.i.L
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A55 5G 128/256 GB (bontatlan, 2 év garancia)
- Samsung Galaxy S24 Ultra 256/512 GB (bontatlan, 3 év garancia)
- IPHONE 13 PRO MAX 128GB SIERRA BLUE FÜGGETLEN GYÁRI GARANCIA 2025.08.12-IG
- iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple független, garancia 2025.11.08.
- iPhone 13 pro, 256GB, független, fekete
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest