- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- V.Milán: 04.15. Ki mit csinál ma?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- hcl: Xiaomi pumpa pumpálás
-
LOGOUT
Motorola DEFY - gyakran ismételt kérdések, hasznos információk
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lortech
addikt
válasz
mira72 #33827 üzenetére
Sygic 11.0.2 + gyári 2.2.2 (JOREM_U3_3.4.2_179-2) alatt pár perc alatt gallyra vágja az egész telefont, elkezdi pörgetni a procit, megnő a válaszidő, először csak néhány másodperces lagek vannak, aztán 10 másodpercekig nem reagál, le van maradva a pozíció, hülyeségeket tervez, hülyeségeket mond, aztán pár perc után már alig lehet kilőni az alkalmazást, előfordult, hogy csak kikapcsolás árán lehetett mit kezdeni vele, közben hívásfogadás se ment.
szerk: Én még gt540-re vettem meg, azon lassú volt, de működött, ha nem vettem volna meg, akkor inkább csendben maradnék, de így azért használnám...A gyári FM rádió is eddig 3-ből 2-szer fagyasztotta meg a telefont. Megy 10 percig, aztán egyszer csak kikapcsolnám, de nem történik a kikapcsolásra semmi, a hangerőszabályzó sem működik.. kilőttem a music alkalmazást, a fm service-t, semmi változás, továbbra is megy a rádió, nem lehet vele mit kezdeni. Tök gyári software, még rootolva sincs, semmi hack, nincs task killer, alig tettem fel alkalmazást rá.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Az eddigi strapamobilok vagy csúnyák vagy buták voltak. Egészen mostanáig, mert megérkezett a Motorola DEFY.
- Filmvilág
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Autós topik
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Ingatlanos topic!
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Beszámítás! Oculus Rift virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G1 - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W10 I Gari!
- Xiaomi 13T Pro 12/512GB, Kártyafüggetlen, Kijelző enyhén beégve, Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest