Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Konvektor korszerűsítés - Computherm KonvekPRO felszerelése Q7RF szobatermosztát
- Öregszem
- Szólánc.
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
-
LOGOUT.hu
Motorola DEFY - gyakran ismételt kérdések, hasznos információk
Új hozzászólás Aktív témák
-
DoxaM
aktív tag
AAA sziasztok!
Tegnap óta én is döfi tulajdonos vagyok nagyon bejön a teló és ez a droid rendszer (2.2).Szegény kis 5800-ámat váltottam le vele Nem is értem miért vesznek másféle droidos gépet az emberek? egyedül nekem még a htc hd2 tetszett külsőre..meg a szifon 4 bárugyeaz nem droid.Samsung, LG tök erőltetett, béna cuccoknak tűnnek..nokia már csak simán bénákat gyárt, a szimbiántól meg végülis megőszültem picit Na ennyi volt a szubjektív rész
Egy kis segítséget kérnék szépen, így elsőre hogy tudom rögtön sim-re menteni a neveket?és, mennyit zabiznak a live wallpapperek? ha nem az original téma van a telón (ADW-os cucc) az nem húzza a procit ugye?
Ha megnyitok egy alkalmazást és csak backel visszamegyek a "desktopra", akkor bezárja? Mert ha a taskmanaggerrel megnyitom, akkor van mikor még ott van..és írja, h x MB memó plusz 1-2% proci... valami alt tab szerű cucc esetleg van ebben?vagy valami olyan dolog, ha kilépek valamiből akkor azt lőjje is ki teljesen?
Előre is thanks[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest