- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- V.Milán: 04.15. Ki mit csinál ma?
- hcl: Xiaomi pumpa pumpálás
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
-
LOGOUT
Motorola DEFY - gyakran ismételt kérdések, hasznos információk
Új hozzászólás Aktív témák
-
Maxtreme
addikt
Rájöttem egy (remélem más számára is hasznos) érdekes dologra a Defy kamerájával kapcsolatba.
A rendszeres topik olvasók emlékezhetnek hogy pár napja panaszkodtam hogy nálam is veszett szar képet csinál a Derfy, élettelen, homályos stb.
Nos leszedtem ma Marketről a Defy Photo nevű progit, ami arra hivatott hogy víz alatt lehessen vele fotózni (a kamera gombját a hangerőszabályzóra teszi ki) a készülékkel.
Nos ennek az appnak van egy olyan tulajdonsága hogy addig fotóz, amíg nyomod a gombot (annyi képet fog készíteni ahányszor fókuszált) én általában 2-3 másodpercig tartom lenyomva, és akkor 2 kép születik. Hogy ez miért is jó?Mutatom:
Kép 1
NagybanKép 1.1
NagybanKép 2
NagybanKép 2.1
NagybanKép 3
NagybanKép 3.1
NagybanMint az látható, az összes elsőnek előtt kép használhatatlan, ám a másodiknál már sokkal jobb a helyzet. Szóval aki hasonló gondokkal küszködik (bár fél megoldás) annak érdemes kipróbálni ezt az alternatívát.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Az eddigi strapamobilok vagy csúnyák vagy buták voltak. Egészen mostanáig, mert megérkezett a Motorola DEFY.
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC)
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 6500 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Gamer Számítógép játékra! I5 14600KF / RTX 3080Ti / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest