- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- V.Milán: 04.15. Ki mit csinál ma?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
drzsoo1
aktív tag
válasz
BioKiller #1715 üzenetére
Kicsit sántít az összehasonlításom mert defy+ helyett csak defyt használok, ray helyett neo-t, de nekem a defy sokkal meggyőzőbb. A neo dedikált gombjai nagyon kellemetlenek semmi nyomáspontjuk nincs, a képernyőoldó gombja nagyon béna helyen levő pici pötty. Ezek a gördülékeny használatot nagyon megnehezítik. A kijelző szerintem nem jobb, a neo pl képernyőzárás nyitásnál folyamatosan laggol, ez szintén zavar. Memóriakártya berakásra óriásit fagyott. Nekem a froyo is bőven elég, a gingerbread sztem ebben a kategóriában ugyanaz, érdemi újítást nem hozott. A strapabíróság és az unicum design (alig nagyobb a készülék mint a kijelző) megint a defy felé billenti el a mérleg nyelvét. A defy óriási piaci siker, nem véletlenül.
-
mate0314
aktív tag
válasz
BioKiller #1707 üzenetére
defy fórumban azt fogják mondani hogy ezt vedd, raj fórumban azt hogy azt a boltba mepdig azt ajánláj amelyik drágább vagy kevésbé fogy. ennyi. elolvasod a mobilarénás teszteket és döntesz.
Nekem defym volt most +-om van barátomnak meg raj.
amiben jobb a döfi:
-nagyobb kijelző, vizálló.
amiben jobb a raj:
-minden más.
ha nem kell strapamobil akkor ne azt vegyél.
ha most egy árban lennének és választanom kéne, akkor megint a döfit választanám.
-
-
nortol
senior tag
válasz
BioKiller #1707 üzenetére
Én csak egy dolgot szeretnék tőled megkérdezni, mégpedig azt, hogy minek neked ICS? Szerinted a világot fogja majd megváltani? Akkora nagy különbség lesz majd a defy+ mostani rendszere és az ICS között, hogy mindenáron az ICS-re kell törekedni?
Ha ezt a kérdést logikusan megtudod magadnak magyarázni (nem nekem), akkor már tudni fogod azt is, hogy mit fogsz majd venni...
A defy önmagában egy strapaálló telefon, ami azt jelenti, hogy több esélyed van ezzel a telefonnal a 2 évet kihúzni, mint bármi mással.
-
törölt tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A DEFY egy új kategória első képviselője volt, most pedig eljött az idő a ráncfelvarrásra, ami inkább a belsőt érintette.
- Formula-1
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Elektromos cigaretta 🔞
- TCL LCD és LED TV-k
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Házimozi belépő szinten
- Gumi és felni topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Apple iPhone 12 // 128 GB // Kártyafüggetlen // 78% akku
- Iphone 12 Mini - 128GB - Vodafone függő - sötétkék - Akku 80% - védőfóliával
- IPHONE 15 128GB ELADÓ!!!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 512GB Blue Titanium - 1ÉV GARANCIA- Kártyfüggetlen, 96% Akkumulátor, IV51
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Asus X670E-F R9 7950X 32GB DDR5 2TB SSD RTX 4080 16GB GDDR6X Asus ROG Strix GX601 1000W
- Xiaomi Redmi 13C 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple Macbook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest