Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lovi24
senior tag
Sziasztok!
Akadt némi bluetooth problémám.
Egy alap okosórával használnám ( Iwown I6 hr ) de néha eldobja
a bt-t. Bekapcsoláskor sem találja meg magától az órát .Ha hatótávon kívül megyek persze akkor is eldobja,de amikor telefon közelben vagyok, percek múltával sem kapcsolódik vissza. Csak az óra programjában kézzel rákeresve kapcsolódik újra. Bluetooth jel aktív,de azt írja : szétkapcsolva. Eddig Zuk Z2-vel használtam,ott semmi ilyen anomália nem volt. Párom ugyailyen órát használt Redmi 3-mal,ott sem volt probléma. Jelenleg nála a Moto G5 plus is hasonlóan viselkedik,mint nálam a Z.
Az akkuhasználatnál a bluetooth-t és az óra szoftverét kivettem az optimizálandók közül.
Mit kellene még tennem,hogy az óra magától kapcsolódjon a készülékhez?
Ötlet?
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3870, 100% Akksi
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Egyedi ékszerdobozka
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro Max 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3253,100% Akkumulá
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest