Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Gurulunk, WAZE?!
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Egy bihari a Hajdúságban
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Értem köszönöm.
Pár fotót néztem a neten erről a vezérlőről, és egyen sem volt jumper.
Ez is furcsa.
A címeknek utána nézek, aztán ha ebben a felállásban nem jutok tovább, marad a csere-bere egy másik gépben.
Ezt akartam elkerülni, mivel ott is már túl sok változó lesz az egyenletben.
Viszont repülni fog az idő. -
-
Az eredeti tulaj a gépben szintén hagyott jelzéseket, hogy mit mivel kell összekötni.
A kábeleken tixo-ra írt adatokkal különböztette meg a kábeleket.
A hdd-re felírta zöld filccel a chs értékeket, a type típusát és a kapacitást is.
Elég figyelmes volt, ebből adódóan gondolom, hogy nem a bekötésekkel lesz problémám.
A jumperek hiánya viszont elgondolkodtató.
Persze ettől függetlenül ahány kézen már átmehetett a gép, ki tudja mit hogyan állítgatott, hogy működésre bírja.
Azért is írtam be ennyi infót, hátha valaki rájön a hibára. -
A stason-on látom én is a jumperek jelzését, azonban a működési elvüket a USER CONFIGURABLE SETTINGS-nél nem értem, mit mire kell jumperelni.
A kártyán is úgy hagytam mindent ahogy szétszedtem a gépbelsőt.
A kép szerint az 1-es tű a piros jelzése a kábelnek, ez látható a beillesztett fotón. -
Délután megfotózom és beillesztem ide a képet.
Ahogy hozzám került a gép, úgy abban az állapotában szereltem össze(vissza) mindent.
Ahogy láthatod a hdd-nél lévő kábeleket is jelöltem festékkel mielőtt széthúztam a csatlakozókat.
Úgy nem bontok semmit, hogy meg ne jelöljem az eredeti felállást.
Természetesen nem tudom ez e a helyes kábel csatlakozási mód.
A speedstor még vissza van, ha nem megyek előrébb a problémával.
A furcsa az egészben, mintha a vezérlő és a hdd is megfelelő működésű lenne, ám a debug valamiért megáll.
Még olvastam a neten némi hírmorzsát, amiben megjegyzésként annyit írtak, elképzelhető, hogy a vezérlőnek nincs romja, és ezáltal nem látja az st225-öt. -
Új hozzászólás Aktív témák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Tomato firmware
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Windows 10
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Milyen monitort vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Xiaomi 15 Ultra 5G 16GB / 512GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Purple SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Red Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 8TB Western Digital Red Plus SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX RTX 3080 10GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Számlás,garanciás SSD-k! Kèszletről!
- Lenovo Tab M10 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Latutide E7280 FHD, i7 7600U, 8GB RAM, 256gb ssd, thunderbolt, számla, 6 hó gar
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3082
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest