- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Samsung 980 PRO 1TB M.2 (MZ-V8P1T0BW) vs Samsung 990 PRO 2TB M.2 (MZ-V9P2T0BW)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
flymi
addikt
Én is vittem anno egyszer a helyi hulladékudvarba egy szatyor használhatatlan elektronikai motyót, ott aztán kíváncsiságból áttúrtam a konténert és találtam egy csomó használható holmit. Két laptopot alkatrésznek, egy komplett működő mini számítógépet aminek csak a kijelzője volt hibás, félgépekből egy tucat merevlemezt ami mind használható volt, memóriákat, procikat, külső merevlemez házat, stb...
Odavittem a holmikat a komához, megmutattam. Mondtam, h vinném. Közölte, h amúgy nem lehet, de most az egyszer vigyem, nem látott semmit.Sajnos rengeteg helyen (cégek, közintézmények főleg) kidobálják az amúgy működő gépeket, mert "elavult". Másnak meg ez inkább érték és úgy hívják retró.
Ennek inkább az értékmentés lenne a lényege, mint "szar visszalapátolás", csak a hülye szabályozás nem engedi. Ami működik és hasznosítható az nem szemét, miért ne lehetne új életet adni neki?
A kutyát se visszük ki a dögkútra ha eltörött a lába vagy elmúlt tíz éves, ugye?
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3337
- Thrustmuster Tca pack Boeing edition yoke
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3337, 94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3336
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3335, 94% Akkumulátor
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- Bomba ár! HP EliteBook 745 G3 - AMD A10 I 8GB I 256SSD I Radeon I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! 3Dconnexion SpaceMouse Enterprise egér garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B760M i7 13700K 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 Plus Corsair 750W
- BESZÁMÍTÁS! AOC 24B1XHS 60Hz FHD IPS 7ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest