- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- LordAthis: AI (és másra is használt) Cluster építése - Második Cikk
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- WhrlpoolMind: Az eredeti lemez utánozhatatlan illata
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mokó
aktív tag
Köszi az infót,mostmár letisztult a dolog...Noctua DH XX mindig is szerettem volna,de mikor volt lehetőségem ,nem vettem.A lap nálam nincs egy éve,7 éves nagyjából,és mondhatni olcsón szereztem,de az állapota pfhuh sokat megélt,bordák karcosak,lamellákon látszik valaki szakbarbár módon csavarozott rá ventit...Cserélném mihamarabb az az igazság,de most ez van,végülis FUN-olni nagyon jó.SSD.Hát igen.Sikít a rendszer tegyek bele SSD-t de most nincs rá keret
Megőrülök amúgy is míg GTA V felszipkodja az adatokat a HDD-ről...
Amit említéttel Blood Iron+q6600+7770 SSD-vel úgygondolom simán jó manapság is gamék még csak-csak elballagnak ahogy nálam is látható.Net meg YT-ra egy sima core2 is elég,van nálam egy feleslegben és erről bizonyosodtam meg az elmúlt pár napban.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! HP Pavilion 15 - i7-8550U I 8GB I 128SSD + 1TB I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 512GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3078, 100% Akkumulátor
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest