Hirdetés
- Essejó: MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- potyautas: Kiküldetésben a szép Juhásznénál
- Yézi: Blekk Frájdéj
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
quailstorm
félisten
Mokónak nem erre kell. Nekem nem állt elő ilyen élethelyzet, én már 2009-ben váltottam képcsövesről, közvetlenül DVI bemenetes monitorra. Akkor volt 10k HUF munkahelyi selejtről. Az a generáció most a konténeres kiszerelés kb.
1280x1024-es monitorom van csak D-SUB only, azok tutira nem érnek meg ilyen befektetést, de eddigi pályafutásom során nem láttam egy kiemelkedőt se, egyszerű olcsó TN monitorok mindenütt.
Ezen is van már DVI.Nem győztél meg, hogy ez megérné. Te mihez vetted az átalakítót egyébként?
Ami most van Mokónak azt én rühellem, pont a digitális bemeneten spóroltak (csak nyomott áron venném meg emiatt). Legalább az övé LED háttérvilágítású és fullHD, nem egy 1366-os gagyiság. De mivel a fő gépére kötné és köztudottan játszik, én nem erőltetném az átalakítót.
Kész vicc, hogy egy 2007-es HannsG akármin már van DVI és D-SUB egyszerre, egy fullHD-n meg nincs

Új hozzászólás Aktív témák
- Androidos tablet topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Call of Duty: Black Ops 7
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Interactive Brokers társalgó
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen RAM-ot vegyek?
- BIOS topic
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro Max - 256GB / Space Gray / 83% + Spigen tokok
- Logitech Trueforce G923 kormány és pedál szett váltóval, break moddal
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Bomba ár! HP ProBook 450 G6 - i7-8GEN I 16GB I 512SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP ProBook 450 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Eredeti Lenovo 90W szögleges laptop táp + kerek átalakító egyben eladó
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3856, 100% Akksi
- AKCIÓ! HP Victus Gaming 16-S0017NH 16 notebook - R5 7640HS 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4050 6GB WIN1
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest