Hirdetés
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- weiss: Autó költségek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Steve_Brown
senior tag
Az az érv, hogy "inkább tudjon többet amit nem használ ki" megdől ott, hogy már egy 300W-os táp is szerintem 2x többet tud mint amit ez a config használ vagy egy combos GPU-val kihasznál.
Sokszor mértem furmark alatt akár 300W-ra hitelesített GPU-kat is, úgy, hogy mellé a 65W-95W-os prockókra ráküldtem a prime95-öt és az jött ki, hogy a falból felvett teljesítmény nem lépte át a 360-390W-ot.
Még asszem 15 évesen írtam egy blogbejegyzést amiben két ugyan olyan (bronz) hitelesítésű tápot hasonlítottam össze. És ott az jött ki, hogy vagy a jobb hatásfok vagy az optimálisabb terhelés miatt a terhelt gép 17-20W-al kevesebbet fogyasztott. Arányában még rosszabb a hatásfok egy ilyen keveset terhelt, kis fogyasztású konfignál.
-
Steve_Brown
senior tag
Most nyilván nem azt mondom, hogy az FSP Hexa az isten. Viszont rengetegen használják, igen jó tapasztalat van vele.
Én 4 éve voltam tápvásárlás előtt. Akkor végül a Corsair CX450M lett a befutó (Még a régi fajta CWT nem az új Great Wall) és máig imádom (mindenki imádja), halk megbízható, jó a hatásfoka, minőségiek a kábelei, moduláris és nekem 600W falból felvett teljesítményél (a hatásfokával visszaosztva az több mint 450W a gép oldalán) kapcsolt le mikor próbálkoztam. Szóval sokszor megéri jobban utánanézni a dolgoknak, mert igen jó biznisz lehet és tápot talán az ember a hátralévő életére vesz. A családban van 15 éves Corsair VX450, kicsit kissebb a hatásfoka, nem olyan betonstabil de ez is halk a kora ellenére és ő is sokkal többet tud mint a ráírt teljesítmény.
-
-
Steve_Brown
senior tag
Azt a tápot jól átgondoltad?
Új hozzászólás Aktív témák
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Elektromos autók - motorok
- Trollok komolyan
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Apple asztali gépek
- Arc Raiders
- Milyen videókártyát?
- Spórolós topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP ProBook 440 G8 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- CSX 2x2GB (4GB) DDR2 800 MHz kit
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 1TB SSD, 4K multitouch + TOLL
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- Victorinox jellegű svájci bicska eladó
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest