- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Samsung Galaxy A56 5G
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
.:T.H:.
aktív tag
-
keIdor
titán
-
keIdor
titán
-
keIdor
titán
-
keIdor
titán
Most ez mind egy dolog... arra jó, hogy este néha daráljak benne meló után, ha éppen a BF3-hoz nincs kedvem. Ott sem fenékig tejfel ám, csapatjáték nélkül semmit nem ér az ember és ha átmégy a másik topikba láthatod, hogy tele van síró játékosokkal, akik a csapatmunka hiánya miatt szidják a játékot. Ilyen is van... az is egy szégyen, hogy ilyen híg lett a multiplayer közösség Európa vagy világszerte. Ez van, ez annyiból jobb, hogy nem kell a másikra számítani, egyedül is sikereket érhetsz el.
Egyébként így Skyrim, AC, Batman mellett nem is kell más játék, felesleges, főleg ezek a háborús szarok.
-
aram01
nagyúr
-
@rglaaf
veterán
-
.:T.H:.
aktív tag
Látom sokan nem látnak túl a single player játékon.. Igen igazatok van a Battlefield világéletében csak single-re volt kiélezve és nem a multira...
Nos lépjetek be be egy BF3 multi szerverre (mondjuk egy kis Karg Island conquest) és és mondjátok el hogy persze ennek nincs értelme. Nem-nem konzolos vagyok, only pc és még eddig is csak Cod-oztam folyamatosan 6 éve egészen eddig(1,2,4,6). Megvettem, kipróbáltam szinglit, nagyon bejött. Kipróbáltam multit: 2 het folyamatos táskás szemek munkahelyen..
No offense, nem a cod van általam lehúzva, mert jó játék lett, csupán a BF3-at próbáljátok ki multiban és akkor mondjatok róla véleményt.. Jaa hogy virágboltiban nem megy BF3 csak cod? Ami jó meg kell venni!! -
Gergosz2
veterán
hideg
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
amúgy biztos hogy az mw3 lesz kelendőbb , mondjuk én is megvettem volna olccsó orosz kulcs formájában , de eddig nem igazán győzött meg, meg a bf3 leköt most.
Mondhatjátok rám hogy bf3 noob vagyok , de az összes cod rész ott sorakozik a polcomon ami megjelent pcre cod5 és mw3 kivételével. -
Yany
addikt
-
kexksz
addikt
-
BalaNce87
addikt
-
Yany
addikt
Én még mindig a BF3 steames megjelenésre várok. Remény hal meg utoljára...
-
RyanGiggs
őstag
-
keIdor
titán
EA-nek ne lenne ilyenre pénze? Kétlem.
-
EkSYS
senior tag
"őrzi pozícióját"
csak ha nem csinálnak gyorsan valamit a sok multis cheaterrel akkor egyre többeknek fog elmenni a kedve ettől a game-től.
-
Angel1981
veterán
"A Skyrim egyet visszaesve most a harmadik helyen áll. A pc-s listán természetesen jelenleg is az élen áll!"
Hát igen. Ha egy játék nem összehányt konzolport, azt a PC-s társadalom is értékeli...
-
aram01
nagyúr
-
WayneGace
őstag
Ja, végül is a B3-at csak az nfl monday nigh football alatt reklámozzák, és ugye az elég olcsó reklámidő.
(#7) RyanGiggs Attól függ ki szórakoztat 2 órán át 10k-ért.

-
Ramoss
tag
Fifa mehetne feljebb is.

-
RyanGiggs
őstag
NFS-en nem lepődöm meg,állítólag 2 óra alatt végig lehet vinni a single-t?!
Gondolom nem sokan vannak akik 10k-t kiadnak 2 óra szórakozásért!?![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
ldave
félisten
Hajrá Zelda és Mario!
Exkluzív címként egész jó helyen állnak. -
Plazmacucci
félisten
Hát a Bf3 MW3 témával kapcsolatban, csak annyit, hogy ugye itt konzolról van szó, ott meg azért sokan játszanak single playerben, amiben azért a Bf elég szutyok. Meg ugye a CoD berögződés. Szerintem ezért lehet annyira alul. Igaz, Bf-nél nincsenek dollármilliók híres színészekkel forgatott tévéreklámok... Szerintem..
-
(ÉN)közPONT
őstag
Nem vettünk elegen BF3 at
...az MW3 is be lesz szerezve alkalmasint 
-
Gergosz2
veterán
-
aram01
nagyúr
bf3 jól lent van

-
Löncsi
őstag
The Legend of Zelda: ég felé kard
Jaj.

Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Autós topik
- Bittorrent topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- iPhone topik
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen légkondit a lakásba?
- Megújult mobilos felület, fórumos ráncfelvarrás a PROHARDVER! lapcsaládon
- További aktív témák...
- Dobozos DELL Inspiron 16 Fémházas Multimédiás Laptop 16" -30% Ryzen 7 8840U 8mag 16/1TB FHD+ IPS
- Új Dobozos Lenovo Thinkpad P14s G5 Workstation Laptop 14,5"-60% Ultra 7 165H 32/512 RTX 500 3K 120Hz
- OH Új Dobozos Dell Latitude 3450 "KIS TERVEZŐ LAPTOP" 14" -40% i7-1355U 16/256 NVIDIA MX570A 2GB FHD
- Milwaukee Switch Tank
- Honor 600 Lite 5G Dual SIM 8+256 GB Sprout Green
- LG UltraGear 27GR95QE-B 240 Hz OLED 2560x1440 Gamer Monitor 6 hó garancia Házhozszállítás
- HP EliteBook 745 G6 14" Ryzen 5 pro 3500U - 7 pro 3700U - 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- 27% - NZXT Kraken 240 vízhűtés!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)