Hirdetés
- Send to qBittorrent (with SavePaths): Egy apró Firefox kiegészítő qBittorrenthez
- Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája – egy Ikea-horror igaz története
- -TongFang- Medion Erazer Beast 16 X1 - induló teszt így kora délután..."CB R23"
- Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- A Magyar Néphadsereg emlékére
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Ketogén étrend
- sziku69: Szólánc.
- [K2]: AnyDesk átverés
Új hozzászólás Aktív témák
-
geprombolo
őstag
Azt már tudom, hogy cikkeket, írásokat lehet figyelni. De hogy lehet személyt figyelni? Egy percig nem nézek oda és bacsis máris alkot valamit! Ez rettenetes! Én meg mindig lemaradok fényévekkel!

Lehet, hogy OFF voltam, bocsi -
geprombolo
őstag
Gratulálok neked, most még jobban sajnálom, hogy nem tudtam elmenni, mert szerettem volna én is kezet rázni veled. Híres lettél, a HOC-nál meg vágd ki a rezet!
#53 Dyra: egyetértek veled, látványra tényleg nem fér el egymás mellett egy tuning gép (még ha negatív tuning is) egy vizuálisan fullmoddolt gép mellett. Kellene két kategória, az egyik a tuning, a másik a mod, így lenne fair a játék. Akkor egymás mellett lett volna bacsis gépe, meg a folyékony nitrogénes. Mekkora kontraszt lett volna!
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Zalman Z1 Plus Cooler Master 750W
- Targus DOCK423A - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 x HDMI (120Hz)
- Vadiúj Dobozos Asus Lap! Kèszleten!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3756, 100% Akkumulátor
- HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 16GB 1000GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest