Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Tonnara di Scopello
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
Új hozzászólás Aktív témák
-
nyunyu
félisten
Semmit se érek vele hogy van ECDL-em
Volt annak barmikor is barmi erteke?
13 eve fejeztem be a gimnaziumot, szamtech tagozaton.
Tanarunk addig unszolta az osztalyt, amig majdnem mindenki be nem vallalta, hogy erettsegi utan letegye az ECDL vizsgat is.En csakaezertse mentem, mondvan ugyis informatikus leszek, akkor meg minek vizsgazzak Word/Excel es tsai marhasagokbol. (Meg kulonben sem akartam novelni a tanar egojat, hogy milyen f*sza tanitvanyai vannak. Igy is tulsagosan dagadt a maja, hogy az osszes szamtechbol erettsegizonek otos lett az erettsegije. Ja, azt is kihagytam, mivel felvetelihez fizika kellett
)Mostanra meg eljutottunk odaig, hogy ezeket az alapveto titkarnoi ismereteket mar az altalanos iskolakban is tanitjak, hiszen BARMILYEN irodai munkakorben szukseg van ra, magatol ertetodo, hogy gepet kell hasznalni.
-
gamek!ller
őstag
Nyárra és őszre van állandó melóm a mezőgazdaságba.
-
Alexios
veterán
Én is így voltam, amikor meg betöltöttem a 18-at akkor meg mindenhova érettségi kellett, gondoltam ám szépeket
Bár igaz nekem a kettő közt csak 1 hónap telt el.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- World of Tanks - MMO
- KODI (ex-XBMC) Android alapokon, Androidos media-boxok
- PlayStation 5
- Projektor topic
- Futás, futópályák
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- One mobilszolgáltatások
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- A Moto G37, G37 Power és G47 bővíti a Motorola mindennapokra szánt szériáját
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo Tablet 10 - Intel N4100 I 8GB I 128SSD I 10,1" WUXGA I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Honor 400 Lite 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Go 512GB SSD kézikonzol garanciával, hibátlan működéssel
- 27% - HP Omen 35L GAMER PC! Ryzen 8700F / RTX 4070 Super / 64GB DDR5 / 2TB NVMe! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
)
Semmit se érek vele hogy van ECDL-em, tudok vakon gépelni, van jogsim, és még kocsi is lenne ha kéne. Agyam eldobom