Új hozzászólás Aktív témák

• Dany007

veterán

Hát ja, mért ne. Az autó is érték... Arra is lehet jelzálogot rakni... Persze csak abban az esetben ha az autón már nincs hitel :D
    Aztán szép lassan anyádra is tudsz majd hitelt felvenni. Ha meg nemtod fizetni, elviszik anyádat közmunkára, és 35 év alatt ledolgozza a hitelt :D
    Én még mindig azon rökönyödök meg, hogy anno a válság előtti karácsonykor a 20.000 forintos mikrót is hitelre vették az emberek. Még a híradóban is benne volt...

A másik poén, hogy a Credigen bank bombáz engem hitel felvételi ajánlatokkal... De a lehető legtrükkössebb módokon... Múltkor olyan levélt küldtek, amiben leírták, hogy elbírálták a hitelkérelmemet, és megkapom a fél milla hitelt stb... Hiteligénylő lap, meg ilyenek. És hogy most azonnal felvehetek 300 ezret. Persze 6 évre(!) xy forint havi törlesztővel... Namármost mielőtt összetéptem volna, kiszámoltam, hogy ha felveszem, akkor 6 év múlva összesen 700.000 forintot fizettem volna vissza, a mostani 300 ezer után... Röhej... Ki az a barom aki belemegy...

A slusszpoén, ami nemrég esett meg, hogy pénzt fizettek vissza, ugyanis túlszámlázták a legutóbbi kölcsönömet. Még 2,5 éve vettem fel a gépre hitelt. Egy 10-est kellett fizetni nekik havonta, annyit meg kibírtam... Pontosan 12700 forintot.
    Mint kiderült nemrég, túlfizettem! Túl sok csekket küldtek, én meg jóhiszeműen nem számoltam utána, csak fizetgettem. Tudtam h kb mikor fog lejárni, de nem számoltam pontosan.
    Aztán pár hete jön a levél, hogy pénzt kapok, pontosan 11800 valamennyit... A Credigentől. Jött mellé egy levél is, hogy egy hónapot túlfizettem, ezért visszaadják.
    De a poén, hogy én 12700-at fizettem, vissza pedig már csak 11800-at kaptam! Ergo postai és egyéb költségeikre szépen levonták tőlem, azt a bizonyos 900 forintot!
    Nem a 900 forint miatt, mert nem érdekel. Hanem az a durva, hogy én fizettem nekik pluszba, az ő hibájukból kifolyólag (több csekket küldtek), és azért, hogy ezt visszakapjam még én fizessek 900 forintot.... Azért ez nemsemmi :)

Új hozzászólás Aktív témák