Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• lase92

csendes tag

Sziasztok! Látom nem ma volt az utolsó hozzászólás, de lenne valami hozzászólás félém rack és az átalakító felől, és némi segítséget, öltetett kérnék :)
    Én valami hotswapos dolgot szerettem volna csinálni régi ide vinyóknak, van hozzá egy ide rackem meg egy ugyan ilyen sata átalakítóm. A gond ott kezdődött, hogy a sata átalakítóval csak olvasni tudtam a vinyókat, írásnál ha megmozdult az olvasófej, akkor az egész elszállt nem csinált semmit. Ez megoldódott azzal, hogy az átalakító megkapta a 12v-t is, így már szépen működött (2 vezetékből 4 lett). Ráraktam az átalakítót a rackra, vinyók is látszottak és szépen muzsikáltak eddig. A napokban sorba vágta az összes vinyómat a rack RAW formátumba, és se formázni se adatmentést nem tudtam csinálni a racken keresztül, de ha kihagytam a racket, akkor mintha semmi sem történt volna, újra megjelentek a meghajtók. Tönkrement volna a rack, vagy nem barátkozott meg az átalakítóval? Még annyi észrevétel van még, hogy a racken mindig világított a piros led és a átalakítón lévő pedig igen csak elhalványodik ha rackre van dugva.

Új hozzászólás Aktív témák