Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
lase92
csendes tag
Sziasztok! Látom nem ma volt az utolsó hozzászólás, de lenne valami hozzászólás félém rack és az átalakító felől, és némi segítséget, öltetett kérnék

Én valami hotswapos dolgot szerettem volna csinálni régi ide vinyóknak, van hozzá egy ide rackem meg egy ugyan ilyen sata átalakítóm. A gond ott kezdődött, hogy a sata átalakítóval csak olvasni tudtam a vinyókat, írásnál ha megmozdult az olvasófej, akkor az egész elszállt nem csinált semmit. Ez megoldódott azzal, hogy az átalakító megkapta a 12v-t is, így már szépen működött (2 vezetékből 4 lett). Ráraktam az átalakítót a rackra, vinyók is látszottak és szépen muzsikáltak eddig. A napokban sorba vágta az összes vinyómat a rack RAW formátumba, és se formázni se adatmentést nem tudtam csinálni a racken keresztül, de ha kihagytam a racket, akkor mintha semmi sem történt volna, újra megjelentek a meghajtók. Tönkrement volna a rack, vagy nem barátkozott meg az átalakítóval? Még annyi észrevétel van még, hogy a racken mindig világított a piros led és a átalakítón lévő pedig igen csak elhalványodik ha rackre van dugva.
Új hozzászólás Aktív témák
- Napelem
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPad topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen monitort vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- NVIDIA® driverek topikja
- Milyen SSD-t vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alpine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2978
- Huawei Quidway S5324TP-SI-AC - 24G, 4SFP, L2, managed switch
- Samsung Galaxy S23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest