- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Az én érdekes, öszvér videokártyám...….
- Samsung LE40A536T1F LCD TV képhiba
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Pendrive-ról bootolható "belakott" debian linux live Ventoy pendrive-on
- Digitális Állampolgárság Program
- leslieke
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
"Multkor egy 30-as nő figyelt fel rám. Össze is akadt a tekintetünk és igen mélyen (már- már szugeráltuk egymást) néztünk 1másra. Persze a nő leszált én meg utaztam tovább, lévén van barátnőm. De többször belegondoltam mi lett volna ha én is leszálok, megszólitom stb stb." Én ennek abszolút ellentéte vagyok, aminek nagyon nem örülök, sőt kifejezetten szégyellem: Én egyáltalán nem merek az emberek szemébe nézni, nem azért mert nem volna olyan ember akiben megbíznék, hanem mert egyszerűen gyáva vagyok hozzá. Meg aztán próbálkozom kerülni az emberek tekintetét, vagy gyávaságból, vagy nem is tudom miért... Sajnos.
-
k_laci
tag
nekem pont fordítva, a hangulatom határozza meg hogy mit hallgatok mint villamos kollégánál, bár nekem csak rock & metal zenéim vannak, azért hangulatban hatalmas különbségek tudnak lenni
pár példa :
- nyomott hangulat : Children of Bodom : Angels don't kill
- vidámság : Rammstein : Amerika
- minden már esetre ott a többi CoB + Lordi + Rammstein + Skillet + Hatóságilag Tilos + Moogestébé a tekintetemmel meg ha épp nem gondolkodok valamin, akkor a nőneműeket lesem közöeleg a jó idő --> egyre kevesebb ruha
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Interactive Brokers társalgó
- Elektromos cigaretta 🔞
- Autós topik
- Hisense LCD és LED TV-k
- BestBuy topik
- Call of Duty: Modern Warfare III (2023)
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest