Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Tonnara di Scopello
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- crok: Android ADB, TWRP, ROM, GApps, MicroG, Shizuku, APK és egyéb segédeszközök
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- sziku69: Szólánc.
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
"Multkor egy 30-as nő figyelt fel rám. Össze is akadt a tekintetünk és igen mélyen (már- már szugeráltuk egymást) néztünk 1másra. Persze a nő leszált én meg utaztam tovább, lévén van barátnőm. De többször belegondoltam mi lett volna ha én is leszálok, megszólitom stb stb." Én ennek abszolút ellentéte vagyok, aminek nagyon nem örülök, sőt kifejezetten szégyellem: Én egyáltalán nem merek az emberek szemébe nézni, nem azért mert nem volna olyan ember akiben megbíznék, hanem mert egyszerűen gyáva vagyok hozzá. Meg aztán próbálkozom kerülni az emberek tekintetét, vagy gyávaságból, vagy nem is tudom miért... Sajnos.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Témaindító cikk
Aktív témák
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Autós topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Tőzsde és gazdaság
- Milyen okostelefont vegyek?
- Gitáros topic
- Yettel topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- iPhone 13 Pro max 128GB gyári független névre szóló számla 6 hónap jótállás!
- PNY RTX 5080 16GB GDDR7 ÚJ videokártya 3év garanciával. (Beszámitás)
- Honor Magic8 Lite 8/256GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- MSI Ventus2x 16GB RTX 5060Ti Új videokártya,3év garanciával.
- 16" MacBook Pro M5 MAX 18C/40C/48GB/2TB - BONTATLAN ÚJ (BOLTI ÁRA: 2.1M FT) // BESZÁMÍTÁS: OK
Üzleti előfizetők hirdetései
- GAMER PC! Intel i9-12900KF / RTX 5070 / 32GB DDR4 /1TB Gen4 / B760 /1350w Platinum! BeszámítOK!
- BESZÁMÍTÁS! LG 24MK600M FHD IPS 75Hz 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- MacBook Air M4 15 256GB Starlight Bontatlan + Új (Számlával!) 2 ÉV GARANCIA
- BESZÁMÍTÁS! 32GB G.Skill Trident Z Neo RGB 3600Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest