- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Tomasz72: Ventilátor upgrade
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Szevam: „Rendszerleállás” – egy AI képzeletbeli halál utáni élménye
- bambano: Bambanő háza tája
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
Új hozzászólás Aktív témák
-
motorhead
aktív tag
válasz
nemethati #82 üzenetére
Csak kibírom valahogy. Nekik is ezt mondtam, lehet ezért lettél előttem...
Kár volt az elszólás.No meg azért van most több gép is valóban, fellendült a szakma.Reméljük nem fog hígulni, bár elég jó a szűrés.Minden gép szép eddig ami fent van, és valahogy jobban mutatnak mint ha csak képen nézegeti az ember.
-
motorhead
aktív tag
válasz
nemethati #63 üzenetére
Az attól függ,milyen szemnagyságú homokkal esnek neki. Sokszor inkább az a baj, hogy nem szeretnek tökölni egyedi dolgokkal. Lásd, számítógépház.
Ha odaviszel egy autó motorháztetőt, nem küldenek haza vele... Nekem szerencsém van,egy ismerősnek van ilyen gépe otthon.
Hamarosan fellövik az én gépemet is, legalábbis ezt ígérték. Persze lehetne finomítani, de én úgy gondolom ez már kerek ahogy van.
A tiedet már feltették! .-RESPECT-.Diszkriminációsbeprotezsálóshátszelesprotekciós hiba folytán kerülhetett fel a tied hamarább?
Az enyém már régen kész.
-
motorhead
aktív tag
A festékboltokban kapható ragasztós papírcsík tekercsek erre tökéletesen jók.Az egyik felét ragasztod onnan ahonnan nem akarod,hogy festve legyen, a másik felére meg tehetsz sima papírt.A fényezők is így dolgoznak, ha elemet festenek az autókon pl. Asszem kitakarásnak hívják..
-
motorhead
aktív tag
Szép lett a végeredmény, gratulálok! Nem lett volna a közelben homokszóró műhely? Nem kellett volna annyit germózni a csiszolópapírral.Másfelől meg kézzel nehéz egyenletes sima csiszolást csinálni.
Ahogyan te is megfogadtál jó néhány dolgot az utolsó nekifutás előtt, na én azt fogadtam meg, hogy a büdös életbe nem akarok többet semmit csiszolni.Utálatos dolog.Bármit festetek előtte homokszóróval lenyomatom.Elég sokat járok fényezőhöz, nagyon szeretik ha olyan felületet kell festeni ami tökéletesen le van homokolva. Azt még zsírtalanítani sem kell,és legtöbbször a szórógitt sem kell festés előtt.
Szóval még egyszer gratulálok as szép végeredményhez, és találkozunk a pc-style.hu-n.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Ryzen 9 9950X Processzor!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor Magic7 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest