Hirdetés
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- 20230101_102713676_iOS
- sziku69: Szólánc.
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- LordAthis: RETRÓnia - RETRÓ Mánia - Úton van hozzám egy csodás történelmi darab!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Meggyi001: Hasznos helyek és tippek Párizsban, amiket jó eséllyel keresni is fogsz...
- bitpork: 2025, zárás
Új hozzászólás Aktív témák
-
motorhead
aktív tag
válasz
nemethati
üzenetére
Az attól függ,milyen szemnagyságú homokkal esnek neki. Sokszor inkább az a baj, hogy nem szeretnek tökölni egyedi dolgokkal. Lásd, számítógépház.
Ha odaviszel egy autó motorháztetőt, nem küldenek haza vele... Nekem szerencsém van,egy ismerősnek van ilyen gépe otthon.
Hamarosan fellövik az én gépemet is, legalábbis ezt ígérték. Persze lehetne finomítani, de én úgy gondolom ez már kerek ahogy van.
A tiedet már feltették! .-RESPECT-.Diszkriminációsbeprotezsálóshátszelesprotekciós hiba folytán kerülhetett fel a tied hamarább?
Az enyém már régen kész.
Új hozzászólás Aktív témák
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
- Milyen házat vegyek?
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Google Pixel topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Kedvenc zene a mai napra
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- Prémium ITX Gamer PC Setup (RTX 3070, 32GB) + 180Hz QHD Monitor és Perifériák
- Xbox One S 1TB Konzol,Kontrollerrel,Minecraftos dobozban,Játékokkal Együtt!
- Playstation 4 Fat 500GB Kontrollerrel
- Eladó Dell Precision XPS 9510 FHD+ IPS i7-11800H RTX 3050Ti 16GB 1TB 1 hét gar
- LG 55SM9010PLA 4k Nanocell TV! 55"/Nano IPS/Dolby Vision/Atmos/4k-120hz/Freesync/HDR10/"Gaming TV"
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alpine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2978
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Ravpower 6000 mAh-s mégis pici powerbank eladó
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3747, 100% Akkumulátor
- Xiaomi Redmi Note 14 pro+ 512GB,Újszerű,Adatkabel, 12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Ha odaviszel egy autó motorháztetőt, nem küldenek haza vele... Nekem szerencsém van,egy ismerősnek van ilyen gépe otthon.
Az enyém már régen kész.