- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
Új hozzászólás Aktív témák
-
MrDerekas
addikt
Az köszi!
Ott kaptam egy átirányítást, nem teljesen ide. Na mindegy, ahová mentem ott se jött semmi a kérdésemre.
Így a proci kérdés, kérdés is marad. Mondjuk ha okfejtek magamnak, akkor ha win alá akarnék építeni valami minit, akkor természetesen a négymagos itx lapot venném. De így, hogy gyakorlatilag konzol oprendszer fut majd rajta és csak NAS-ként funkcionál majd, nem biztos hogy a négymagos a jó út. Lehet a valamivel magasabb órajelű, de kétmagos proci többre menne a freenas rendszerrel.
-
Dvix
senior tag
Az Ultimate HD 6670 1GB GDDR5 Radeon csak single slot-osnak néz ki a passzív hűtése alapján. ÉS a tetejére is annyi hűtés lóg rá mint a HD 5670-nek, ami mint olvastam befér egy ilyen házba. Viszont a portokat takaró fémlap két slot-ra van tervezve. És azt mondom h remélem azt a fém cuccot remélem le lehet szedni róla.
-
kisza25
félisten
Na a tápot lecseréltem egy 400W-os FSP-APN-re ebben sokkal kevesebb a vezeték(de nekem kicsit hangos volt ezért kapott egy coolink swif2 12cm), ezért előnyös ilyen kis házakhoz, HD4830-at lecseréltem egy HD5670-re, egy kicsit gyengébb, de a fogyasztása a fele, viszont ez is úgy került beszerelésre, hogy lekerült róla a venti
-
Degeczi
nagyúr
"az alaplapon van HDMI, DVI, VGA"
az írás ezt a lapot linkelte, ott pedig csak analóg VGA-t és HDMI-t említ az oldal, ezért a kérdés, h a HDMI használható-e DVI-ként
-
kovy79
őstag
Jól van na, nem kekeckedni akartam.
De: a lapom volt 11K, a 3600+ X2 6K, 2x1Gb memó anno még 6K, táp 2K, ház 1K, 120Gb 2,5" SATA vinyó 8K, Slim SATA DVD író 7K, távirányító 2K, kábelek + ezaz 3K. Tehát 45-50K-ból kijött minden. Én is miniITX-et akartam, de amit néztem 25K-tól indult és ami mindenben megfelelt volna 30K felett volt (ne kérj most linket, már nem emlékszem).
A fogyasztása sem vészes, HD filmnézés közben 60-70W körül van. Szerintem kinézetre sem vészes.
No ennyi, tényleg nem baxogatni akartam a miniITX-et, csak nekem ár/értékben jobban megfelelt a mATX. Persze vagy 50 munkaórám bánta.(#59) madgie, próbálok neki örülni, remélem nem veszem észre egyhamar (egyébként 32"-on sem láttam még).
Huh, kicsit sok lett a smiley, bocsi.
-
madgie
titán
Ja,igen, a cikk tetszett!
Az Asrock még megvan, majdnem komplett gépként a sarokban áll, míg vissza nem jön a VGA-m és ki nem próbálom, hogy elég-e hozzá az Antec saját tápja, vagy pakoljam át az AC Fusion 550R-t. Egyébként muris, hogy pont olyan alaplapom lett (Giga MA780-S2H) ami a GXH előtt volt
-
marositech
senior tag
Virtualizálás miatt i7-esre kellene váltanom 4 mag/8 szál miatt és 8GB ramra.
Mini ninja szerintem belefér mert jókora hely van gyári cooler felett. Mondjuk lemérem majd.
A te házadat is kinéztem anno, csak az volt a baj vele, hogy hosszú.
Igaz az enyémbe már nem pakolhatsz bele pl. GTX 260-as kártyát. Bár aki gamezni akar, az úgyis nem itx-ben gondolkodik -
Boxi88
őstag
igen értem... az a baj hogy az emberek pénztálcája véges főleg kicsi hazánkba
de azért gondolom terhelés mellett fel-fel melegszik a vga, meg a közelében lévő alkatrészek... talán a hőmérséklet kicsit kevesebb lenne ha 40nm-es lenne a gpu... de így is nagyon rendben van!
-
antikomcsi
veterán
35-40 centi összesen egy mATX ház, ha ennél 40-el kisebb, az már valóban ici-pici.
Na mindegy, kinek a pap kinek a lánya, 210K körül van HP noti HD5650-el, és azzal is lehetne úgy játszani, mint a 4830-al Full HD-be, és ebben az árban van egy windows 7 is, amit az asztalira is meg kell venni.
Viszont vicce, hogy ezt én mondom, mert én soha nem játszanék notin, úgyhogy ebből a szempontból megértem a nagy monitort, és a billentyűzetet.
Persze, nem rossz, én csak azt nézem amik előttem van, azok meg csak nyes adatok, itx-es gépet nem raktam össze, mert végűl lemondtam róla, pedig majdnem megtörtént, de még idejében jöttek a kicsi, okos média lejátszók, amik rengeteget spóroltak nekem. Szóval egy i3-as noti is 5650-el 4giga rammal, win7-el 220K, illetve ez a konfig is ennyibe van.
Érdemes szem előtt tartani, hogy gyakorlati tapasztalatom nincs, csupán a számokat látom, ez alapján mondom, hogy ma nem érdemes itx konfigot építeni. És ez persze csak az én szokásaimon alapuló vélemény, tehát másnak, meg valószínű az nem jó, ami nekem bevált.
(#21) kovy79
20-30K egy A.C. Ryan példáúl, ami mindent tud egy kiadós mozizáshoz, ezen felül jó NAS-nak, és torrentnek, vagy ftp-nek. Nem kell rá külön windows, és nem kell kodekekkel tökölni, és sok olyan felhasználó is könnyedén kezeli, aki nem tud magának gépet összerakni.
Játékra, meg ugyan úgy egy erős asztali kell, mint egy htpc-mellé.
Ezért is kérlek, hogy ne haragudj rám, mert nem ellenségeskedni akarok, és amúgy az is fontos dolog, hogy magunk elégedettek legyünk azzal, amit összehozunk, és ha ez Nállad összejött az már nehezen forintosítható.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Az adatközpontok szolgálatába állítja a nap- és szélenergiát a Meta
- Apple Watch
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Gaming notebook topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Fűnyíró topik
- Óra topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Elite: Dangerous
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7900XT 20GB Videokártya! Bemutató darab!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 1xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G RJ, HBA330, áfás
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest